2015. december 16., szerda

Legendás lények trailer és szuper HP könyvborítók

Rowling és világa(i) nem fogynak ki a hírekből sosem, és ennek én csak örülni tudok. A Fantastic Beasts and Where to Find Them című filmről az információmorzsák után most végre jött egy rövid trailer is, ami szerintem remekül hozza vissza a varázslóvilág hangulatát, ugyanakkor mégis érezni, mennyire másféle sztori lesz. Nekem nagyon bejön! A három film 2016, 2018 és 2020. novemberében kerül majd mozikba.

Íme a trailerke:A zene, a látvány, a sztori... nekem eddig minden stimmel, és nagyon-nagyon várom már! :)Szintén viszonylag friss hír, és a Harry Potterekhez kapcsolódik, hogy az e-könyv kiadás új, csodaszép és árnyaltan aprólékos, de mégis visszafogott  borítóterveket kapott. A borítók Olly Moss munkáját dicsérik. 


Nagyon kicsik a képek sajnos, kattintásra megnő, de nem találtam nagyobb felbontást, csak az utolsóról. Érdemes megnézni a részleteket, hogy lesz a faág egyszerre villám, vagy a szikla egy farkas feje... :) Olyan részletek, amik nem spoilereznek az első olvasáskor - mert lehet, hogy fel sem tűnnek, vagy nem jól értelmezzük őket, a sokadiknál viszont meghatóan felidézik a fontos részeket az egyes kötetekből. 
Én megvenném ilyen kiadásban is a sorozatot, kár, hogy ez csak a digitális verzióhoz készült. 

Mit szóltok a Lényes filmtrailerhez? Tetszenek a borítók? 

Michael Cormack illusztráció - Forrás. Pinteresten keresztül.

11 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Az egy sárkááány! :D vagy valami más, legendás lény ;)

   Törlés
 2. Azt sajnálom, hogy magyarul nem lehet a sorozatot megvenni e-könyvben. Angolul meg már beszereztem a mozgóképes változatot, ami nagyon tetszik :)
  A Legendás lények pedig nem jöhet elég korán :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mozgóképes? óóó de szuper! :)
   Lehet, hogy előbb-utóbb lesz magyar e-könyv is.
   Én is nagyon várom a filmet, egyre jobban. :)

   Törlés
 3. Jobban várom ezt a filmet, mint a HP-ket! :PPP

  VálaszTörlés
 4. Lassan beletörődöm Redmayne-be. :D Bár a hangját továbbra is annyira utálom, hogy szinkronnal fogom megnézni - részben, mert valószínűleg gyerekkel megyek majd. :)
  Gyönyörűek ezek a borítók, de pl. a Kindle csak fekete-fehér képeket tud megjeleníteni, szóval sok értelme nem lenne megvenni. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nocsak! A végén teljesen megbarátkozol vele. :) Nekem nincs bajom a hangjával se. :))
   Jaj, én is ugyanerre gondoltam, hogy csak kindle fire-en, vagy egyéb, színes kijelzősön mutat igazán jól.

   Törlés
  2. Mondjuk inkább úgy, hogy a film világa kedvéért még őt is el tudom viselni. :D

   Törlés
 5. Hát most már én is nagyon várom a filmet :)

  VálaszTörlés
 6. Nahát, ebből is 3 film lesz :o ez nekem új, még nem tudom, hogy viselem el 3 filmben Redmayne fejét, de bízzunk benne hogy a lények mentik a helyzetet :)

  VálaszTörlés