2015. január 26., hétfő

Nyereményjáték Louise Walters: Levelek a bőröndből című könyvéért!


JÁTÉK! JÁTÉK! JÁTÉK! 

Aki nyomon követte a blogot, az tudja, hogy az idei első olvasmányom Louise Walters: Levelek a bőröndből című regénye volt az Athenaeum Kiadótól, és hogy a könyv nagyon tetszett.
Annyira, hogy megkeresésemre a szerző itt a blogon is reagált, és elküldött nekem egy dedikált magyar példányt postán! :)

Ha már nekem ilyen jó, hogy a szerzővel is beszélgethettem, és ilyen megtiszteltetés ért, akkor viszont Nektek is legyen jó: kisorsolom a másik példányomat közöttetek! :) (Figyelem, tehát nem a dedikált példányt sorsolom - csak, hogy nehogy valaki koppanjon. :))

A játék menete a következő:

Válaszoljatok erre a három egyszerű kérdésre

1. Mi a Levelek a bőröndből című regény eredeti címe? 
2. Melyik ehhez hasonló háborús témájú levélregényt olvastam tavaly? (szerző+cím)
3. Írj egy könyvet, ami szerepel a várólista csökkentésemben idén, amiről szeretnél nálam olvasni / amit te is szívesen elolvasnál! Ha van kedved, fűzhetsz hozzá pár sort, miért, de nem muszáj. :) 

A válaszokat küldjétek el a pupillamoly[kukac]gmail[pont]com emailcímre. 

Jelige: Louise Walters
HATÁRIDŐ: 2015. 02. 03. éjfél. 

Sorsolás és eredményhirdetés: 2015.02.04-én. A mindhárom kérdésre jól válaszolók kerülnek be egy virtuális kalapba. Természetesen a harmadik kérdésre bármely, a listámon szereplő könyv jó válasznak minősül.
Rendes nevet, vagy nicket is megadhattok. Mindenkinek visszajelzek emailben.

A nehézségekkel küzdőknek: minden válasz 1-1 kattintásnyira van, természetesen nem a fejemből kell kihalászni, ennél sokkal egyszerűbb a játék (legalábbis eddig azt hittem).

A könyvet postai úton, saját költségemre juttatom el (belföldre!) a szerencsés nyertesnek! 

Most pedig csodáljátok meg a dedikált példányomat: 

És nagy a második P is! Köszönöm! 

5 megjegyzés: