2024. május 12., vasárnap

Márciusi-áprilisi összevont zárás

Forrás.
Többet költöttem idén tulipánra, mint könyvre! :D És végre, majdnem május közepén már, de megérkeztem az összevont március-áprilisi zárással. :) Rettenetesen elsodort az élet, és huszadrangúvá vált a blog is az elmúlt időszakban. Főleg újraolvasások, meseolvasások jellemezték a napokat-heteket mostanában.

Márciusban egyáltalán nem vettem könyvet, míg áprilisban kicsit belendültem, mert volt egy ingyenes szállításos hétvége a Vinteden, és nyilván mindenki vásárolgatott, megörülve a nagyon alacsony áraknak. A következő köteteket szereztem be onnan, nagyon olcsón:

- Deborah Moggach: Libikóka - a Tulipánláz szerzőjének egy másik regénye, amire régóta kíváncsi vagyok.
- Edith Klatt: Rénszarvasok pásztora - lássuk tényleg olyan-e mint a Tüskevár, lányokkal! :D
- Vekerdy Tamás: Belső szabadság - Válogatott előadások - egy poket kiadás, ezt is terveztem már megvenni, ráadásul ugyan másodkézből, de fóliás, új. :) 
- Varga Katalin: Barátom, Bonca - ezt  meg csak úgy. :)

Íme az elmúlt két hónap egy kis táblázatban is: 

Kattintásra megnő!

Egész sok befejezett könyvem volt, de ezek közt sok volt a mese is.
Néhány könyvemet sikerült el is adnom mostanság. 

Saját kép az áprilisi szerzeményekről.

A várólista csökkentéssel csak márciusban haladtam, utána kicsit elakadtam sajnos, bár van egy megkezdett listás Maigret-m, amit még ebben a hónapban be szeretnék fejezni. 

A legjobbak az újraolvasások voltak, kiváltképp a Tüskevár és a Téli berek, de nagyon jólesett újrázni egy kis könnyed krimi sorozatot is, a Finlay Donovant. :) 
Romantikus vonalon kellemes meglepetés volt a Rendhagyó szabályok  ingázáshoz, csalódás volt viszont az Újra meg újra. Különleges élmény volt a Felnőttmonológok

Tervek? Most nincs energiám tervezni, és inkább csak élvezem a pillanatokat, amikor sikerül olvasni, vagy hangoskönyvezni. 
Majd visszatér a lendület is reméljük nyárra, de még van néhány nehezebb hét előttem. 

Addig is, stay tuned


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése