2018. december 23., vasárnap

Boldog karácsonyt!


Békés, boldog, szeretetben eltöltött karácsonyi ünnepeket és páratlan könyvélményekben bővelkedő új esztendőt kívánok minden kedves bloggertársamnak, barátomnak, rendszeres és rendszertelen olvasómnak, és a véletlenül idetévedőknek is! 

A karácsony nem rohanás, műmosoly és kötelező bejglievés kellene hogy legyen, ne felejtsük el... Szóval csak nyugi, igyatok egy pohárka rosét, nézzetek bele az ajándékba kapott könyvekbe és gyönyörködjetek a karácsonyi fényekben! ;) 

/Képek: pinterest.com, montázs: canva.com/

4 megjegyzés:

  1. Boldog karácsonyt sok könyvvel! Akár úgy, hogy könyveket kapsz, akár úgy, hogy sok időd lesz olvasni. :) Vagy mindkettő. ;)

    VálaszTörlés
  2. Boldog karácsonyt, sok-sok pihenéssel és jó könyvvel gazdagítva! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon boldogságot karácsonyt Pupi! :***** Amúgy a bejgli fúj, idén ettem először egy olyat, ami nutellás szóval értékelhető, de annyira nem jött be, hogy jövőre is vegyek szóval majd 64 évesen újra próbálkozom :D Pihenj és olvass sokat, és találj a fa alatt (is) könyveket!

    VálaszTörlés
  4. Boldog karácsonyt nektek is, lányok, sok-sok szép könyvet, jó élményeket, finom kajákat! :)
    Anett, én se rajongok igazán a bejgliért... Szerencsére eddig el is kerültem idén. :D Ez a nutellás nagyon furcsán hangzik, de nutellával csak jobb lehet, szóval elhiszem, hogy finom volt.;)

    VálaszTörlés