2015. október 1., csütörtök

Szeptemberi könyvszédelgés

Annyira nem szédelegtem, de azért illik a hónapra ez a jelző, mert az egyetlen "rendes", ehavi beszerzésem egy véletlen könyvesboltba-szédelgés eredménye. :) A másik egy ajándékba kapott kötet, a harmadik pedig khm, nos, őt elfelejtettem berakni az augusztusi kupacba, ugyanis még akkor szereztem be. De megkapja a maga kis reflektorfényét. ;)

Íme a kupackám:
A baglyot követi az árnyéka, avagy nem értek a
fényképezéshez... :)

  • Jodi Picoult: Leaving Time - ajándékba kaptam
  • Louise Millar: The Hidden Girl - úristen, csak most esett le, hogy "girl" van a címében... a fülszöveg nagyon jó, remélem nem koppanok vele, mint más, elátkozott című kötetekkel... :D Ő maradt ki az augusztusi zárásból. 
  • Ree Drummond: Tűsarkúban a prérin - Katacita, nagyon sajnálom, de ez teljes mértékben a te hibád. :D Na jó, meg az Alexandra akcióé. :)

Kiterítve.
Olvasás szempontjából mondhatjuk, hogy katasztrófa volt a hónap, csak 5 könyvet olvastam el, ebből is kettő nagyon rövid volt. A posztokat mindenesetre ontottam magamból, 16 bejegyzés született a hónapban, gyakorlatilag kétnaponta lehetett csemegézni valami új tartalmon. :)
Őszre esett megint egy félbehagyásom, úgy látszik én mindig ebben az évszakban dobálom el, ami nem tetszik, de azért többnyire jó könyveket olvastam mostanában is, csak a csí hagyott el kicsit, és a várólista csökkentés folytatásával maradtam el. Most új megjelenéseket olvasok, és aztán visszatérek még októberben a vcs-s és az őszi listámhoz is. 

Bár sokat posztoltam, októberre is fog jutni bőven írnivaló, két könyves bejegyzéssel kapásból tartozom még: A nagy kalóriahazugságról és Jodi Picoult Csodalányáról is már várakoznak a félkész piszkozatok, illetve a hétvégén megnézem A marsit a moziban, és arról is be fogok számolni, hogy találja fel magát Matt Damon Mark Watney-ként a Marson. :) 

És felétek, mi újság? :) 
Forrás
A többiek zárása: Katacita, Theodora, Amadea, Pöfi, Nita, Nikkincs,

7 megjegyzés:

  1. Én is most írom az ilyen posztomat, és meglepődtem rajta, hogy sikerült 7 könyvet befejeznem. A marsit (Mentőexpedíció -.-) szeretném én is megnézni, ráadásul játsszák az Urániában is, úgyhogy taláááán, ha befejezem a könyvet. :D

    VálaszTörlés
  2. Éljen a visszafogottság, ú, remélem, a Tűsarkúval jó tapasztalataid lesznek, ill. ha nem, akkor ezer bocsánat! :)
    Blog szinten viszont nagyon termékeny voltál, csak így tovább, szeretek idejönni új posztokat olvasgatni. :) (A témázáshoz azóta se csatlakoztam, lehet, február körül majd összejön :D)

    Miután ma megtudtam, hogy már van A marsi (nem, nem érdekel, hogy nem ez a címe, akkor se fogom leírni :D), én is tervbe vettem a megnézését, de lehet megvárom, míg lecseng a tömeg, ill. úgyis 100 év lesz, mire ráveszem életem párját, hogy menjünk moziba... Nektek viszont jó filmezést hétvégére! :)

    VálaszTörlés
  3. Havi öt neked katasztrófa? Szörnyű vagy!:)

    VálaszTörlés
  4. Micsoda óriási szédelgés volt ez! Összesen 3 könyv, az semmi! :) A Tűsarkú énrám is vár már egy ideje, néha olvasnám, máskor meg tartok tőle, hogy túúúúl csajos lesz.
    Olvasás terén sem vagy el/lemaradva, szerintem az 5 könyv messze átlagon felüli, van hogy "csak" ennyi fér bele. Viszont a posztokat tekintve igencsak termékeny időszakod éled, csak így tovább, én szeretek itt mazsolázgatni :)
    A marsi film nálam is tervben van, remélem jó lesz!

    VálaszTörlés
  5. abstractelf, 7 könyv az tök jó, főleg ha sok más dolga van az embernek, azt láttam, hogy elég keveset posztoltál sajnos. Óh, a Mentőexpedíció... szerintem ez mindenkinek szúrja a szemét. Ilyen jó címet így elrontani.

    Katacita, az ilyen oda-vissza most, mert én is izgultam a Levelek a bőröndből miatt ;) De jó megérzéseim vannak a préris könyvvel, és imádom a szép kinézetét is. :)
    Bármikor csatlakozhatsz a témázáshoz, nincs szavatossági ideje a témáknak :D Régiekhez is lehet, ha kedvet kapsz mégis :)))
    Én nem várom tovább Mark Watney-ra, azonnal látni akarooom :D

    Amadea, na jó jó, nem akkora katasztrófa azért. :) ;)

    Nikkincs, hát szédületes szédelgés :D beszédelegtem és megvettem a Tűsarkúban a prérint :D
    Persze, igazából az is több mint heti egy könyv, szóval teljesen jó, és nem is versenyzek, vagy ilyesmi. :) De az előző hónapokban több jött össze mindig. :)
    Örülök ha szeretsz jönni! :))) Nemsokára írok A marsiról is :)

    VálaszTörlés
  6. Ha én csak ennyit szédelegtem volna, boldog ember lennék. :D
    A Tűsarkút majdnem megvettem, aztán lebeszéltem magam róla, inkább majd könyvtárból. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Előfordul sokkal nagyobb szédelgés nálam is, mint tudjuk. :)
      Te erős voltál és ellenálltál :D én nem bírtam ki... :)

      Törlés