2013. július 4., csütörtök

Négyévesek lettünk

NÉGY ÉVES lett a PUPILLA OLVAS!



Tegnap ünnepelte a blog a negyedik születésnapját, és bár pindurkát elkéstem vele (ahh, ezek a hétköznapok ugyebár), azért egy posztot mindenképp megérdemel a dolog. :) 2009. július 3-án délelőtt indult el a PuPilla Olvas a freeblog.hu szolgáltatónál, ahonnan csak szűk egy éve (szeptemberben lesz egy éve) "igazoltam át" a blogspothoz. 

A történetemet már azt hiszem mindenki ismeri; Lobo ihletett meg, akinek a blogjára véletlen böngészések közepette leltem, és hálát adok azért a pár random keresésért, ami odarepített, mert általa találtam meg a molyt is, és persze innen indult ez a négy éve zajló remek kis őrület, a blogolás, a rengeteg olvasás, és kiteljesedtem ebben a hobbiban. 
Nem utolsósorban pedig sok barátra is találtam köztetek bloggerek és bloggerinák, molyolók között, és remek eseményeken, összejöveteleken vettünk részt együtt, de ha épp nem sikerül összehozni a 3D találkákat, az éteren keresztül mindig számíthatok rátok, legyen szó lelkisegélyről, tanácsokról bármilyen témában, kiscicáknak gazdikeresésről, és persze ami itt a legfőbb sarkalatos pont - jó könyvekről, könyvélményekről. :) 

Egy kis statisztika, de csak azért, hogy valahol le legyen írva, mert bizony úgy tervezem hosszútávon nem szabadultok tőlem, emlékezni viszont nem biztos hogy fogok az adatokra. :)

A blogspot felületen jelenlegi látogatottságom 19423-ra rúg, ami nem is rossz tekintve, hogy még egy éve sem koptatom ezen  a felületen a virtuális klaviatúrát. :) 102 bejegyzés született már itt, de van további 40 régebbről áthozott poszt is. 422 komment van, amiből persze sok az enyém, mert szeretek válaszolgatni ;). 
A freeblog felületen további 360 bejegyzés és több mint 1700 komment található, nagy szívfájdalmam, hogy az ottani statisztika megsemmisült, így ezeket nem tudom prezentálni. Sokáig az Abigél, Rómeó és Júlia, Az igazi tündérmese és Ibsen Nórája voltak a legnézettebb posztok. Erről hiteles adat már nincs sajnos, a mutatók megálltak valahol (hát többek közt ezért is nem a freeblogon vagyunk most...). Sajnos a freeblog keresője sem működik, így ha a régi blogon keresnétek valamit, inkább a Google a barátotok kulcsszó+pupilla olvas. :)

A blogspoton jelenleg a legnépszerűbb posztok érdekes módon könyves ezazamaz posztok, nem könyajánlók. (Persze ezekre jobban haraptok, tudom én :))

A könyves posztok közül a legnépszerűbbek jelen állás szerint a Jodi Picoult féle Egyszerű igazság (Plain Truth - áthozott poszt), Strandberg-Elfgren: A kör, Vivien Holloway Pokoli szolgálata és Jane Rogerstől a Jessie Lamb

Köszönöm az eddigieket, remélem ezentúl is velem tartotok, minden marad a régiben. :) Stay tuned! :) 

Boldog 4. szülinapot blog! :) 

Képek: weheartit.com

17 megjegyzés:

  1. Boldog Blogszülinapot! Legyél mindig ilyen lelkes és klassz ;).

    VálaszTörlés
  2. Boldog blogszülinapot! :) Én pénteken ünnepelek, szintén 4 éves lesz a blogom! :))
    Még a freeblogos időszakban találtam rád 4 éve, azóta olvasom a bejegyzéseidet. További sok jó könyvet és blogposztot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gratula neked is! Tényleg, csak pár nap választ el minket! :) Majdnem egyszerre kezdtük ostromolni a netet! :)
      Neked is hasonló jókat kívánok! :)

      Törlés
  3. Boldog boldog boldog blogszületésnapot,
    Kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen széphosszútartalmaspupillisztikusbejegyzéseeeeeed.

    Ja, nem vagyok muzikális. De ez gondolom, nem látszik. :)

    VálaszTörlés
  4. Eljeneljen sokaig pupilla!!!

    VálaszTörlés
  5. Boldog születésnapot, hihetetlen, hogy repül az idő:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Bizony... pedig mintha csak tegnap kezdtem volna. :)

      Törlés
  6. Boldog blogszülinapot, és sokszor négy évet még neki. :))

    VálaszTörlés
  7. Boldog blogszületésnapot! Sok sikert!
    Katherine

    VálaszTörlés