2013. július 1., hétfő

Júniusi zárás

Forrás
Én balga, azt hittem a júniusi zárás végre kicsit lightos lesz, neadjisten érdeklődés hiányában el is marad, de szó sincs ilyesmiről, ugyanis megintcsak sikerült akarva-akaratlanul (khm, inkább az előbbi...) gyarapítanom a könyvtáramat. Erről részben már beszámoltam a Könyvheti ámokfutás című posztban, de persze ezeken a szépségeken kívül is akadt pár másik könyv, ami nálam landolt... :) 

Lássuk az új könyveimet júniusban: 


1. A Könyvhét. Erről ebben a posztban olvashattok részletesebben, összesítve csak annyit: 9 könyv. *gulp* Igen, 9, egyetlen órácska körberohangálással, máskor meg ennyi van egész hónapban.

A bűnlajstrom: 
- Itó Projekt: Harmónia - mentesülök minden bűn alól, mert ez ajándék :) 
- Mats Strandberg-Sara B. Elfgren: Tűz - szintúgy, mert ez meg reci a Geopentől. :) 
- Michael Ende: The Neverending Story
- Georges Simenon: Maigret és a törpe, Maigret és a mamlasz unokaöcs, Maigret és a Dél keresztje
- Maria Murnane: Papíron príma
- Leiner Laura: SZJG 2. és 3. 

Polcos formában az ehavi bűnök

2. Bookdepository. Eljött egy kisebb elcsábulás ideje, és beszereztem Dan Wellstől a Partialst, valamint Catherynne M. Valente The Girl Who Circumnavigated Fairyland in a Ship of Her Own Making maratoni hosszúságú című könyvét. Mentségemre szolgál, hogy csak 12,5 € volt a kettő együtt. :)
Megérkezett egy előrendelésem is a bookdepotól, Jodi Picoult és Samantha Van Leer közös könyve, a Between the Lines, 6.88 €-ért, a paperback változat. :) Gyönyörű ez a kötet, és belül is sok kis apró illusztráció tarkítja, nagyon kíváncsi vagyok rá.

Gyönyörű! 


3. Recik: Neil Gaiman új regénye, az Óceán az út végén érkezett még hozzám az Agavétól, a World War Z - Zombiháború, Max Brookstól pedig a Könyvmolyképzőtől. Előbbit már befejeztem, a poszt még születőben van róla, mert elég nehéz egy ilyen elvarázsoló könyvről írni, utóbbit pedig már elkezdtem olvasni.
Az e-reciket nem szoktam könyvként számolni, de a BookandWalktól kaptam mostanában pár jóságot, pl. A zöld macskát, vagy a Nem semmit, ezekről olvashattok is a linkeken. :)


A júniusi mérleg tehát: 14 könyv, ebből 2 reci, egy olcsó reci, egy ajándék, 4 nagyon-nagyon-nagyon olcsó vásárlás, és további 6 szintén akciós vásárlás. :) 10 magyar nyelvű és 4 angol.

Sálálááá, itt nézzétek meg Amadea beszerzéseit is :) 

2 megjegyzés:

  1. Ne sálálázz, mert küldök neked három könyvet, és akkor már hárommal nyitod a júliust:P

    VálaszTörlés