2020. december 23., szerda

Eltitkolt beszerzések

Ahogy azt korábban, a novemberi zárásban említettem, töredelmesen be kell vallanom néhány (!) eltitkolt idei könyvzsákmányomat... A magamnak szabott, 50-es keretet így kissé meghaladtam, de igazán nem bánom. :) 

Íme a titkos zsákmányom, 13 kötet: 

Saját képek.

Persze csak most látom, hogy még így is lemaradt egy a képről, egy ajándékba kapott Dénes Ivett: Békés éjszakák, vidám nappalok kötet, ami elvileg nagy segítség lesz az alvás-nem alvás megfejtéséhez (?). 
A Suttogó titkai könyvekről hallottam még jókat, azokra lehet, hogy majd még benevezek. 

A blog persze nem alakul át, nem kell tartani a baba-mama kontent elharapódzásától. A babás könyvekről lehet, hogy fogok írni véleményt, vagy összegzést,  a mesekönyvek pedig eddig is helyet kaptak a blogon, de általában kevés poszt születik róluk, vagy zanzásítva. 
Inkább az a kérdés ugye, hogy időből mennyi jut majd blogolásra, könyvekre. Szeretnék majd egyensúlyt találni ebben, és remélem sikerülni is fog, ebben Heloise a példaképem egyébként. ;) 


A gyerekkönyvtárat már maradéktalanul el(ő)olvastam, és abszolút kedvenceim a Popó-totó kötetek. ;) Kezdőcsomagnak megteszi egyelőre, jövőre majd bővítem persze, ajánlani ér! :D
Szerintem ezeket nem is fogom a zsákmányba számolni, hát nem is az enyém! ;) Seems unfair, hogy az én zsákmányaim számosságát növeljék! ;) 

Hamarosan hozom az idei olvasmánylistát is! :)

4 megjegyzés: