2020. március 5., csütörtök

Februári zárás - 2020

Forrás.
Egy picit gondolkodtam, írjak-e egyáltalán a februárról valamit, vagy vonjam majd össze a márciussal, de azt hiszem inkább maradok a szokásos verziónál, még ha nincs is olyan sok mesélni valóm erről a rövidke hónapról. Persze attól még jól sikerült, és nagyon sok szuper dolog belefért, olvasásügyileg is, és azon túl. Voltak barátnős programjaim, élményfestés, mozizás, szóval azt hiszem a januárhoz hasonlóan ezt a hónapot is sikerült kimaxolni. :)

A több irl program miatt kicsit kevesebbet olvastam, összesen 5 könyvet fejeztem be februárban - ami nem rossz így sem. Sikerült már a második kedvencet avatni idén, Popper Péter Lélekrágcsálók című könyve igazán szórakoztató, szuperül összerakott kötet volt, nagyon-nagyon élveztem olvasni, és még sokszor fogom szerintem forgatni. 
Újabb két könyvet pipáltam ki a várólista csökkentős listámról is, és ezzel már 4 befejezettnél tartok. Februárban kicsit visszakacsintottam a ya-fantasyk felé is, és elolvastam a Firelight-ot, amit pedig korábban el akartam adni. Még nem írtam róla, de tervezem, és folytatni is fogom Sophie Jordan sárkányos-drakys sorozatát. 
De olvastam ezen kívül Shriver regényt is (sok kihagyás után), folytattam a Nápolyi regények sorozatot is (a harmadik kötet felénél vagyok), és verseskötet, meg nagyon multukulti családregény is megfordult a kezeim közt. És ha már multukulti, a témázásban az angolszászokon (és magyarokon) túli világot fedeztük fel a csajokkal, és elmeséltük, milyen más nemzetektől olvasunk még. Számomra is meglepő módon kiderült, hogy nem a franciák és az olaszok vannak legtöbben nálam, hanem bizony a svéd szerzők! :) 

Saját kép.
Februárban 9 posztot írtam, egy picit el voltam maradva a könyves bejegyzésekkel és egyebekkel, de a végére nagyjából sikerült behoznom magam. 
Zsákmányom pedig csak egy volt, Katacita "hibájából", Sigríður Hagalín Björnsdóttir: A ​sziget című regényét vettem meg. :) Hamarosan tervezem is olvasni, kíváncsi vagyok rá.

Nemsokára hozok tavaszi terveket is, már összekészítettem hozzá a könyvkupackát. :)



A többiek februárja:

Dóri, Nita, Heloise,

1 megjegyzés:

  1. Tök jó könyveket olvastál, A sziget nálam is hamarosan jön (remélem)!

    VálaszTörlés