2018. december 7., péntek

Mi fér még bele az évbe?

Forrás.
A szokásos túltervezés helyett idén talán tényleg egy reálisabbnak és teljesíthető(bb)nek tűnő listával jövök a "mi fér még bele az évbe?" kérdésre válaszul. A kupacból, amit hozok, ugyanis három könyvbe már bele is kezdtem - sőt, van amelyik a végén járok már -, és van néhány rövidke, vagy épp könnyebben haladós is köztük. 

A várólista csökkentés és Miamona kihívása (MRC) miatt jó lenne elolvasni mindent ezek közül, de ha nem sikerülne sincs semmi gond, mint ahogy eddig is csak annyi történt mindig, hogy szépen átvándoroltak a könyvek egyik tervlistáról a másikra. :) 

A listám idén az év végéhez a következő (7 könyv): 

J.K. Rowling: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - az illusztrált kötetnek már a 40%-ánál járok most is. Karácsonyi készülődéshez ideális olvasmány bármelyik HP szerintem. :) 
Kavagucsi Tosikadzu: Mielőtt a kávé kihűl - reci és már a végén járok.
Szabó Borbála: Nincsenapám, seanyám - vcs, belekezdtem már ebbe is. 
Matt Haig: A fiú, akit Karácsonynak hívnak - vcs és MRC, na meg nem utolsósorban szezonális olvasmány. ;) 
Joyce Carol Oates: Napforduló - vcs. Ez az elem még lehet, hogy felcserélődik valami másra, mert kedvem igazán nincs most hozzá (hozzátok meg a kedvem, akik olvastátok! :))
Jean-Paul Didierlaurent: a 6:27-es felolvasó - vcs. Ehhez annál inkább van kedvem, és rövidke is. 
- Imogen Hermes Gowar: A hableány és Mrs. Hancock - elég vaskos, és bár nagyon szeretném, ha még beleférne idén, szerintem csak elkezdeni fogom tudni, és átcsúszik majd januárra a befejezése. 

A terv ez, persze bármi más közbejöhet, amihez kedvem támad, és ami így megtorpedózza a listát, de most abszolút bizakodó vagyok, és előreláthatólag tényleg javarészt ebből a halomnyi könyvből fogok olvasgatni. :)


És nektek mik a terveitek? Vagy már a jövő évin gondolkodtok? (Nemsoká össze lehet rakni a 2019-es vcs-ket is! :D) Vagy éljen továbbra is a spontaneitás? ;) 

Állás 12.29.: 6/7

11 megjegyzés:

  1. hú, Pupi, ezt mind bele akarod zsúfolni ebbe a három hétbe?:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akárhány könyvet teszek be ilyenkor, mindig ezt mondod! :D Pedig most visszafogott voltam! ;) Le is bontom neked: a kávét mindjárt befejezem. A HP-nak majdnem a közepén vagyok. A felolvasós könyv akár egy du-os is lehet, mert rövid nagyon. És akkor marad 4 másik, amit három hét alatt nem lehet elolvasni, ha el akarom és van is időm (karácsonyi szabi? :)) ;) De a hableányt végülis nem is feltétlen fejezem be, az se baj. :)

      Törlés
  2. hát mert nálam van lélektani határ (max 2), ami felett már érzem a nyomást.:D
    na jó, így nem is hangzik olyan rosszul.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De én nem érzek nyomást semmi ilyen listától. :) Az élet más területén meg minden más elintéznivalótól igen! :D De ez szórakozás, meg nincs tét. ;)
      Na ugye! :D

      Törlés
  3. A felolvasó tényleg rövid, szerintem teljesíthető a lista, A hableány is lecsúszik, ha van több órád egyhuzamban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dóri, köszi! :) Most előbb a Matt Haig, de aztán jön a felovasó is. :) A hableányba is belefogtam, jee!

      Törlés
  4. :D én is egyetértek Tarával, "hú, Pupi, ezt mind bele akarod zsúfolni ebbe a három hétbe?:))"
    (habár mostanában csehül állok a magyar olvasásokkal, lehet, hogy ezért vagyok szkeptikus)
    De Drukkolok!! Hajrá a vcs végéhez!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha, be bizony! Látod, már kettőt ki is pipáltam a hétből! ;))
      Köszi a drukkot. :))

      Törlés
  5. Nima, végülis sikerült "bezsúfolni", bár cseppet sem éreztem annak, csak szép sorban haladtam velük. ;) 6/7 elolvasva, és A hableányt is elkezdtem (20%), ahogy sejtettem a befejezése átcsúszik januárra - kivételesen tök jól terveztem. :D Én is alig hiszem el!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon ügyes vagy.:D én nagyon kevés könyvet hagytam decemberre, nálunk elég össze-vissza volt az év vége, nem is fért volna bele több. (meg sorozatot is néztem, akkor se tudtam olvasni.)

      Törlés
    2. Köszi! :) Nekem meg pont most került ide több könyv, de szerencsére jutott több idő is, kivételesen. ;)
      A sorozatnézés bizony elég nagy gátlója a jó kis olvasásoknak, de persze ugyanúgy jó szórakozás. :) Én most nem nézek sorit.

      Törlés