2016. március 24., csütörtök

Mindig ez van! - pótposzt

Forrás
Mindig az van, hogy ha megírok végre egy ajánlós posztot, már a következő napon találkozok valami olyannal, aminek tutira benne kellett volna lennie... Murphy dolgozik. :)
De nem hagyom csak úgy elsikkadni ezeket az újdonságokat, mert mindnek nagyon örülök, íme még 5 friss ropogós hír: 


1. Itt az új Bridget Jones film, a Bridget Jones's Baby trailere! Szerintem pazaaar! Akármennyire is megváltozott, és nos, meg is öregedett Zellweger, azért még mindig jobb, hogy ő maradt, mint egy új arc. Nagyon tetszik a konfliktus is, igazi jó kis csajos film lesz, ami ugye nem a harmadik BJ kötet történéseit mutatja be, hanem a köztes időszakot, és a gyermekvállalást. :) 


2. Új Backman-könyv érkezik, méghozzá nagyon hamar, április 5-ére! A címe: Itt járt Britt-Marie. Nagyon jó a borító is, és illeszkedik az eddigiek sorába. :) Bár még mindig nem olvastam Backmant, egyszerűen tudom már előre, hogy a rajongója leszek, így biztosan ezt a könyvét is olvasni akarom majd.3. Megérkezett a Feversong (Fever sorozat 9. rész) borítója, és egy rövid, de annál izgalmasabb beleolvasó részletke. Spoileres mindenkinek, aki nem olvasta a Feverbornt is! Én nem szeretem a beleolvasókat, de ezt nekem is muszáj volt átfutni, és jólesően megborzongtam tőle, nagyon várom, hogy folytatódik a sorozat! :)
A borító szerintem jó lett, bár sokban hasonlít az előzőhöz.4. Ezzel a csodaszép borítóval jelenik meg a Gabótól Naomi Novik Rengeteg című regénye (eredeti cím: Uprooted), és meg kell, hogy mondjam, odavagyok érte! Nagyon szép! Pedig nem is érdekelt igazán, eddig... Hát ennyit tesz egy igazán eltalált borítóterv. :)))...


5. Jön M.R. Carey új könyve, a Fellside, április 5-én! A regény egy börtönben játszódik. (A Kiéhezettek (The Girl with All the Gifts) pedig nemrég jelent meg magyarul és hamarosan megnézhetjük a filmadaptációt is belőle. )


Kit mi hozott leginkább lázba ezek közül? :) 12 megjegyzés:

 1. És a Kiéhezettekből meg már készül a film!
  http://www.empireonline.com/people/gemma-arterton/gemma-arterton-stars-first-look-girl-gifts/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, igen, Szilvamagnál láttam, és beszélgettünk is róla. Nem igazán tetszik a szereposztás. Nem tudom még, hogy megnézem-e. Te meg fogod?
   Azért beleírom a posztba. :) (nem kell még egy pótposzt! :D)

   Törlés
  2. Még el kéne olvasni a könyvet is, most hogy már van magyarul, talán sorra kerítem aztán majd megnézem.
   De a BJ3t mindenképp nézem, az nagyon várós :)

   Törlés
  3. Jaj, te nem olvastad? Valamiért úgy rémlett, hogy igen. :) Szerintem tetszeni fog!

   Bridget nekem is fix pont, nagyon várom! :)

   Törlés
 2. Bridgetet várom, még ha nem is a 3. könyvről szól. :)
  A Rengeteg borítóját annyian szidják, tök nem értem, miért. Amíg csak az egyik angolt láttam, biztos voltam benne, hogy nem fog érdekelni, de így már mindjárt más. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Olvastad a harmadikat amúgy? Én még nem jutottam odáig, de megvettem persze. :)
   Szidják? Nemár! Olyan szépséges! :)

   Törlés
 3. Az Uprooted! Angolul már kinéztem magamnak, nagyon örültem, amikor láttam, hogy jön magyarul!

  VálaszTörlés
 4. Ha gonosz akarok lenni, akkor a Bridget Jones-ban lesz új arc, csak Zellwegeren ;)
  De nekem is tetszik a trailer. Jó, hogy a köztes időszakot mutatják be, és még él Mr. Darcy :)
  A Backman-könyvet alig várom, mióta megtudtam, hogy jön. Ez előtt olvasd el A nagymamám azt üzeni bocs-ot, szerintem ottani mellékszereplőből lett mostani főszereplő :)
  A Rengeteg borítója nekem is nagyon tetszik, nem értem, mi a baj vele. Felkelti egyből az érdeklődést, és ez egy jó borító dolga...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D :D Ejnye! Na igen, eléggé átszabatta magát, de így a trailerben hirtelen elég Bridgetes, láttam róla már "maszkosabb", idegenebb képeket is.
   Én is örülök, hogy ez a köztes időszak lesz, szerintem csak Daniel Cleaver fog hiányozni.
   Oké, majd sorban megyek a Backmanokkal, egyébként is úgy terveztem.

   Törlés
 5. A Rengeteget tuti megveszem Könyvfesztiválon. :) A Fever sorozatból meg nekem egyelőre a Burnedöt kéne elolvasni, aztán jöhet a többi. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lehet, hogy én is megveszem, nagyon csábító! :) Majd lassan összeírogatom, miket is szeretnék.
   A Feverrel kapcsolatban: legalább neked nem kell annyit várnod, a Burned után folytathatod is, sőt, ha eléggé kitolod, már kijön addigra a Feversong is. ;)

   Törlés