2015. október 23., péntek

Harry Potter and the Cursed Child - breaking news!

A nap híre az az információ, hogy a már korábban beharangozott Harry Potter témájú színdarab, a Harry Potter and the Cursed Child nem előzmény lesz az eddigiekhez, hanem egy tulajdonképpeni folytatás: The Eighth Story. Nineteen Years Later. 
Wow! Nagyon izgi! 


Íme a szinopszis: "It was always difficult being Harry Potter, and it isn’t much easier now that he is an overworked employee of the Ministry of Magic, a husband and father of three school-age children.
While Harry grapples with a past that refuses to stay where it belongs, his youngest son Albus must struggle with the weight of a family legacy he never wanted. As past and present fuse ominously, both father and son learn the uncomfortable truth: sometimes, darkness comes from unexpected places."

A darab központi figurája tehát Albus Severus lesz, ő ül a fészek-csikeszben a képen is, minden bizonnyal. :)
Forrás.

Jegyeket >itt< lehet foglalni, Hát igen, a hátulütője a dolognak: Londonba kell menni az élményért. :) 2016. nyarán kezdik játszani a darabot. Remélem hallunk és látunk majd róla még morzsákat. :)

3 megjegyzés:

  1. Jaj, de jó hír! Örülök, hogy még mindig foglalkoznak a HP univerzummal, talán még egyszer az a vágyam is teljesül, hogy legyen még történet a Tekergőkről.
    De ez a darab is jól hangzik, bízok benne, hogy lesz róla színházi közvetítés, hogy azok is láthassák, akik nem tudnak elmenni.

    VálaszTörlés
  2. Egy dvd-nek nem mondanék nemet, mert nem szeretnék ebből kimaradni, de nem hiszem, h eljutnék Londonba megnézni.
    Bár engem leginkább egy könyv érdekelne Harry-ék tizenkilenc évéről a csata után, vagy a tekergőkről...

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is jó hír, és remélem, valamilyen formában majd találkozhatunk vele mi is. :) A Tekergők jó sok mindenkit érdekelne, és tényleg érdekes lehet az a kimaradt 19 év is. :) Bár ezek ilyen nyugalmas, családi idők lehettek, arról nem fog szólni szerintem a fáma.

    VálaszTörlés