2014. február 17., hétfő

Máris?

Máris! Még szerintem fel sem ocsúdtunk abból, hogy Rowling új könyvet dobott piacra, Robert Galbraith álnéven, és még nem is sokan olvastuk el könyves berkekben (ehem-ehem én még az Átmeneti üresedésig sem jutottam el, nemhogy ehhez), de máris jön a sorozat folytatása, The Silkworm (A selyemhernyó) címen. 2014. június 24-én jelenik meg. 

Íme a borító: 


Fülszöveg: "When novelist Owen Quine goes missing, his wife calls in private detective Cormoran Strike. At first, Mrs. Quine just thinks her husband has gone off by himself for a few days--as he has done before--and she wants Strike to find him and bring him home. But as Strike investigates, it becomes clear that there is more to Quine's disappearance than his wife realizes. The novelist has just completed a manuscript featuring poisonous pen-portraits of almost everyone he knows. If the novel were to be published, it would ruin lives--meaning that there are a lot of people who might want him silenced. When Quine is found brutally murdered under bizarre circumstances, it becomes a race against time to understand the motivation of a ruthless killer, a killer unlike any Strike has encountered before... A compulsively readable crime novel with twists at every turn, THE SILKWORM is the second in the highly acclaimed series featuring Cormoran Strike and his determined young assistant, Robin Ellacott."

A hír forrása


4 megjegyzés:

 1. Ezt a könyvet nagyon várom magyarul (mármint az első részt). Az Átmeneti üresedést tök hamar kiadták, nem tudom, erre miért nem csaptak le a kiadók!?
  Amúgy az Átmeneti üresedés szuper, remélem ír még Rowling hasonlókat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó kérdés, lehet hogy már dolgoznak rajta :) Főleg ha meglátják, hogy már le is vannak maradva :D

   Törlés
 2. Már több portál megírta, hogy tavasszal jön az első magyarul, de azt nem melyik kiadónál (???) Fura.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi az infót Ilweran, nem láttam még, de nem is kerestem rá különösebben, angolul szeretném birtokolni és olvasni. :)
   Ez viszont tényleg fura, hogy nem tudni melyik kiadónál érkezik... A Gabra gondolnék az átmeneti miatt, persze ez nem automatikus, hogy ott jöjjön ez a sorozat.

   Törlés