2023. december 24., vasárnap

Boldog karácsonyt!


Békés, meghitt, szeretetben eltöltött karácsonyi ünnepeket és térdig könyvekben gázolós, szuper olvasmányélményekkel teli új esztendőt kívánok minden kedves barátomnak, bloggertársamnak, rendszeres és rendszertelen olvasómnak, és a véletlenül idetévedőknek is! 



(Képek: pinterest.com, montázs: canva.com)


Töltsétek meg az ünnepet azzal, amivel szeretnétek! És kívánom, hogy jusson idő olvasgatni is a fa alatt!


8 megjegyzés:

  1. Boldog karácsonyt neked is. :) Remélem, kaptál sok szép és jó könyvet és van időd olvasni is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, remélem jól telt nektek! Kaptam szép könyveket, összesen 5-öt, nagyon örülök nekik! Sajnos olvasni nem sok idő jutott, de azért itt-ott a kanyarban volt pár oldal+hangoskönyv.

      Törlés
    2. Ahol kisgyerek van, meg esetleg nagy rokonjárás, ott a karácsony pont nem a békés olvasgatásról szól, sajnos. Nekem volt elég sok időm olvasni, szerencsére. Könyvet nem kaptam, de nem is szoktam kérni, úgysem találják el, mi érdekel. Megveszem magamnak inkább.

      Törlés
    3. Én mutogatom lelkesen a kívánságlistámat. :D
      Hát igen, se a gyerek, se a rokonjárás nem kedvez az olvasásnak - meg amúgy semmilyen pihenésnek. Pedig emlékszem régen milyen hosszú üres órák voltak, főleg a két ünnep közti napokban, amikor nem történik semmi...

      Törlés
    4. Á, jó módszer. :) Nálunk nem válna be. Tőlem meg is kérdezték, mit szeretnék, mondom, könyvutalványt, nem azt kaptam. :D Nem volt gond, nem vettem a szívemre. :)
      Ó, én is emlékszem, mikor gyerekkoromban a kapott könyvekkel elvonultam, és békében olvastam. De már felnőttek vagyunk, bármilyen kiábrándítóan is hangzik ez. :)

      Törlés
    5. Nálunk is előfordulnak érdekes dolgok néha, pl angolul vágyott könyvet megkaptam magyarul, vagy éjszakai hidratáló krémet kértem, helyette minitusfürdő+fürdőgolyó+testápoló csomagot kaptam. :D :D
      Amúgy érdekes mindig, hogy mennyire nem kívánkozik senkinek a könyvajándékozás, mert hogy már sok könyved van, ilyen hülyeséget, tusfürdőd is mindig sok van, mégis adnak. :D
      Szerintem a gyerek(nevelés)mentes felnőttlétben is megoldható lesz ez újra, ha a szabi is megoldható a két ünnep közt.

      Törlés
    6. Ezeket sosem tudtam értelmezni. Meg mégis milyen alapon dönti el a másik, hogy neked túl sok könyved van? Nálunk évekig sok veszekedés volt abból, hogy muszáj, hogy meglepetés legyen, és ne mondjam meg előre, mit szeretnék. És persze többnyire olyat kaptam, aminek nem örültem. Ezt se értettem soha. Amúgy is utálom a meglepetéseket.
      A tusfürdő biztos olyan logika mentén jön, hogy az úgyis elfogy, ha több van belőle, az nem baj. De én kozmetikumot se szeretek kapni, mert abból is megvan a bejáratott. Miért nem jó a könyvutalvány, nem értem. Na, mindegy.

      Hát igen, röpke 20 év, és már hagynak is olvasni :D Jó, azért 20 nem talán. :)

      Törlés
    7. Nem tudom, hülyeség. Érdekes, külön könyvet lehetne írni arról, hogy zajlanak meg alakulnak át a családon belüli ajándékozások az évek folyamán, meg hogy milyen félrement ajándékok vannak mindig.
      Persze, elfogy a tusfürdő, ha nem valami borzasztó szagú mondjuk, de azért vicces ilyenkor hirtelen 3 liter tusfurdőt kapni. xD Amúgy én nagyon szeretem a kozmetikumokat, de ja, mellé lehet nyúlni vele, meg van aki egy-két dologra van csak beállva, vagy csak bizonyos márkát szeret.

      Törlés