2022. november 4., péntek

Októberi zárás

Saját képek.

Eltelt az október, és így visszatekintve igen-igen eseménydúsra sikerült, több szempontból is. Végre újra eljutottam a Könyvfesztiválra, csodás októberkezdés volt ez, Anettel nagyon jót bandáztunk, és az időjárás is nagyon kegyes volt hozzánk. :) Az épületek kissé át lettek variálva, de a megszokott helyszín, a Millenáris, nagyon sok nosztalgikus emléket felhozott bennem. A szombat mindig zsúfolt, rendszerint nem szerettem ezen a napon részt venni a feszten, de most így jött ki a lépés, és igazából nem annyira zavart a tömeg sem. Anett rábeszélt, hogy álljunk be a Veres Attila sorba, így végül az új szerzemény, A valóság helyreállítása dedikáltan jött velem haza. :) Ezen kívül magamnak nem, de a gyereknek nagyon sok könyvet vettem, örültem, hogy meg tudom őket nézegetni, és válogattam egy adagot. Megvettem pl. a Tölgyerdő meséi hiányzó köteteit. Örülök, hogy kiadták újra a már nem kaphatókat is.
A mesestóc. 

Októberben 4 könyvet fejeztem be. Igen érdekesen alakult a hónap, mert sokáig úgy tűnt, egy könyvvel sem haladok, aztán a végére megsokasodtak a befejezett az olvasmányok. Az Ink Black Heart volt persze az, amit sokáig olvastam (hallgattam), amint befejeztem, kicsit meglódultam a többivel is. Elolvastam a nemrégiben kapott Hyggét, Blake Crouch-tól az Upgrade-et, és egy Simenont is. Ez utóbbival teljesítettem az idei várólista csökkentő kihívást is, juhé! A Maigret és az öreg szerelmesek ugyanis már a 12. kipipált cím volt a listámról. Persze még folytatom az onnan való szemezgetés is, azóta bele is fogtam egy újabb Maigret-be. ;)

A blogra 3 posztot sikerült írni októberben, ami nem olyan rossz, de ennél remélem több is összejön ebben a hónapban - sok az elmaradt könyvajánló, és mindenről szeretnék írni. :) 
A zsákmány.


A felnőtt-zsákmányom 6 könyv volt, a képről most szerencsére nem maradt le semmi. ;) Hármat vettem, hármat pedig ajándékba kaptam.  

- Veres Attila: A valóság helyreállítása
- Meik Wiking: Az emlékteremtés művészete  
- Baár Tünde: A mezítlábas grófnő 
- Sólyom Anna: Macskabár 
- Molnár T. Eszter: Hidegkút
- Simone Davies: Montessori tipegő

Mindre nagyon kíváncsi vagyok! 

A többiek októbere: 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése