2015. augusztus 12., szerda

Jodi Picoult regények új ruhában

Picoult regényei magyarul az Athenaeum Kiadó gondozásában jelennek meg, és most az új megjelenésen kívül a régiek közül néhányat is új köntösbe öltöztettek, íme:








Szerintem szépségesek az új borítók, az előző design-nál jobban tetszenek, letisztultak és egyszerűek. A nővérem húga a favorit! Könyvben is, és ezek közül a borítók közül is. :)  

Forrás: az Athenaeum facebook oldala.
A Csodalány - Keeping Faith - augusztus 27-én érkezik, az is nagyon szép lesz külsőre. Kíváncsi vagyok rá én is, bár én angolul fogom olvasni. :) Előrendelhető >itt<



 A blogon találtok posztot jó néhány Jodi Picoult regényről:

- Where There's Smoke - előzménynovella a Találj rám! / Leaving Time-hoz
- Szelíd vadak / Larger Than Life - előzmény kisregény a Találj rám! / Leaving Time-hoz

A Szívtől szíviget - Change of Heart - pedig éppen most olvasom. :)

Az eredeti borítók is nagyon szépek szerintem, bár nem mindegyik egyforma nekem sem, ezeket a kiadásokat (Hodder) szeretem legjobban a What would you do? kérdéssorral az elején. :)


8 megjegyzés:

  1. Ú, ennek én is örültem, a Nővérem húga csak előjegyezhet volt mindenhol, és így meg tudtam venni. A 19 percet olvastad már? Kicsit félek a témájától, nem tudom, mennyire borulnék ki tőle...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, olvastam már, ott van a linkje is a posztban. Szerintem nem fogsz azért kiborulni tőle. Sajnos viszont nekem a karakterek ott nagyon nem jöttek be, senkit sem tudtam igazából sajnálni...

      Törlés
  2. Picoult regényeit még csak messziről nézegettem, eddig nem jutottam el odáig, hogy bármelyiket is nagyon el akarjam olvasni. A Harvesting the Heart viszont megtetszett, elég volt hozzá a borító meg a rajta olvasható pár sor.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt még pont nem olvastam én sem, de valóban nagyon jónak tűnik, és szépséges a borítója is. :) Sokan megunják Jodi történeteit, mert hasonló elemekből építkezik sokszor, de elég sokszínű a témakínálat, és ha nem egyszerre olvasod el minden, elhalványulnak az azonosságok. :)

      Törlés
    2. Néztem már többet is, de vsz. ezzel fogom kezdeni, ha egyszer eljutok odáig. :-)

      Törlés
    3. Jól van, majd figyellek. :) Én a Keeping Faith - Csodalány című könyvével szeretném folytatni a sort. :)

      Törlés
  3. Annyira jók az eredeti borítók is. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is imádom őket, nagyon igényes, szép sorozatot alkotnak a polcon. :)

      Törlés