2014. december 31., szerda

Csökkent a várólistám


A Csökkentsd a várólistád játékban minden évben részt veszek az indulás óta, és mindig nagy reményekkel veselkedek neki, hogy aztán néha szembesüljek az emberi természet furfangosan kacifántos jellegével, avagy azzal, hogy elolvashatok 80-90 könyvet is egy évben, de nem mindig sikerül pont azt a 12-t beletenni, amit kigondolok előre, és amik már tényleg régóta várnak. 

Tavaly teljesítettem először a kihívást, már októberben végeztem a 12-vel, igaz, az alternatív listáról is választottam, ezt azonban szinte mindig megteszem. :) 

Idén egy óriási véghajrát nyomtam, mert az utolsó két kötetet december 15. után olvastam el, szinte az utolsó pillanatig olvastam, de épp jólesett, rámjött nagyon az olvashatnék. :)  Egy szó mint száz, idén másodszor SIKERÜLT teljesíteni a várólistacsökkentést.*örömtánc* 8 könyvet olvastam az alaplistáról és 4-et az alternatívról, amire szerintem érdemes mindig bespájzolni tartaléknak... Könnyebbség. :)

Ebben a posztban van a 2014-es lista, frissítve olvasásokkal dátumokkal. Összességében elmondhatom, hogy nem volt ez egy rossz lista, és találtam benne igen jó könyveket, amiket kár volt halogatni. Ilyenek voltak például: 

Forrás
- Lugosi Viktória: Ajvé (kedvenc is lett)


Amikkel pedig inkább ne találkoztam volna: 


Természetesen 2015-ben is indulok, és egyenesen a 24-et célzom meg, aztán meglátjuk mire jutok velük. 

Kinek hogy sikerült idén a várólistacsökkentés? :) 


Amúgy pedig... mivel épp egy kicsi van csak vissza a szilveszter estéből: nagyon boldog új évet mindenkinek! Jövőre ugyanitt, ugyanígy! Ha minden jól megy, holnap jön az évösszegzés! :) 

Forrás

7 megjegyzés:

  1. Éljen, Pilla, mondtam, hogy megcsinálod! Ügyes vagy!:))
    Alternatív lista szerintem is kell, mindig előfordulhat, hogy az ember befürdik egy-két könyvvel.
    Ó, a Property of nem volt jó? Vérzik a szívem.
    Nekem 17-et sikerült elolvasni a kupacból, volt egy-két rosszabb könyv, de összességében elégedett vagyok a listámmal. A maradék ment a jövő évi, azaz idei alternatív listára.:)
    Boldog új évet neked is, sok-sok pihenést és olvasást!

    VálaszTörlés
  2. Ügyes vagy! :) Én nem veszek részt ilyen játékokban, mert sosem tudnám megcsinálni :D No de lehet. hogy most mégis... :D

    VálaszTörlés
  3. Amadea: Köszi! Hát az utolsó órákban szakítottam át a célszalagod, de meglett. Fú nagyon rossz volt az a Hoffman... nemsoká írok róla, elmaradásban vagyok a maradék elolvasott könyvek posztjaival, meg évértékelőt írok előbb. :)
    17, az szuper! Ügyes vagy! :) BÚÉK! :)

    Reea, köszönöm! A hivatalos jelentkezés már lezárult, de persze bármikor játszhat az ember ilyet, az otthoni olvasatlanokkal. :)

    VálaszTörlés
  4. BÚÉK! Ügyes vagy! Nekem még egyszer sem sikerült, de nem adom feeeel :D Most megnéztem miket tervezel idénre, és sok jót - van több amit olvastam és melegen ajánlom (Casual v., Calderon 2, Niffenegger könyv, Harmónia). (Olyan ügyes vagy, hogy ilyen sokat olvasol angolul!!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Én is azt hittem nem fog összejönni, de aztán elhatároztam hogy márpedig 200 oldal már csak nem választ el a "dicsőségtől" :D
      Hú, akkor jókat válogattam, örülök! Alig várom, hogy belefogjak egyikbe-másikba. Az angolt belémverték gimiben :D

      Törlés
  5. Gratulálok! Sajnos nekem idén se sikerült a csökkentés, de azért 7 könyvet elolvastam, szóval teljesen nem is volt sikertelen a kihívás. :) Végül idén is indulok, és most készültem alternatív listával is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Sajnálom, sokáig nekem se sikerült, de azért mindig jó érzés bármennyivel is csökkenteni a rég várakozó könyveket, gondolj erre. :)
      Az alternatív lista aranyat ér! Drukkolok neked! :)

      Törlés