2014. március 1., szombat

Fehér Február


Fehér, de nem mert havas (szerencsére), hanem mert sikerült négy fehér gerincű könyvet beszereznem, teljesen véletlenül persze. Négy, ami nem sok, főleg ha még elmondom azt is, hogy egyet Miamonától kaptam ajándékba, egyet mindössze 999 Ft-ért vettem, és kettőt nagyobb kedvezménnyel az Agavétól. Ez utóbbiakban még az a szép, hogy a Zember vette át, fizette ki, és hát... a tranzakció végülis itt megállt, tehát vehetjük ajándéknak mindkettőt :D

A lista: 
- Jeff VanderMeer: Expedíció - Agave, olcsóbb
- Bernard Werber: A hangyák - Miamonától a Könyvudvarból
Mary Ann Shaffer - Annie Barrows: Krumplihéjpite Irodalmi Társaság - Nitával való garázdálkodás eredménye, 999 Ft, avagy hülyének is megéri. ;) 


Februári mérleg: 4 könyv, ebből 1 ajándék, de az is lehet hogy még másik kettő is ;) ;), és 1 nagyon olcsó vásárlás. :) Ezúttal mind magyar nyelvű, de aggodalomra semmi ok, a jövő hónapban érkeznek angol nyelvű szépségek is a Bookdepositoryról. ;) Csakis az egyensúly kedvéért persze, csakis. :) 

 Mások februári bűnözései: Amadea, PöfivonatTheodóra, Nima, Nikkincs, Zakkant

7 megjegyzés:

  1. Hát ezt nagyon szépen összehoztad.:)
    Miket rendeltél?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát már most áruljam el? :D Galbraith alias Rowling The Cuckoo's Calling, Victoria Schwab: The Near Witch és Jonas Jonasson új könyve: The Girl Who Saved the King of Sweden, de ez előrendelés csak két hónap múlva jön (a paperback)

      Törlés
    2. Igen, áruld csak el.:)
      Jaj, az Archívumot is el kellene már olvasni...

      Törlés
    3. Bizony, bizony! :) Jó könyv, ne halogasd :)

      Törlés
  2. Nagyon nevettem ezen a részen "utóbbiakban még az a szép, hogy a Zember vette át, fizette ki, és hát... a tranzakció végülis itt megállt, tehát vehetjük ajándéknak mindkettőt." ezt igen jól csináltad :))) Így kell ajándék könyvekhez jutni! Csodás női trükk! Nagyon szuper, hogy mindegyik borító fehér, jól mutatnak együtt. Az Expedíciót már megcsodáltam, nagyon tetszik a borító, olvastam is nálad, hogy neked tetszett a könyv, de én kicsit félek tőle, pedig annyira vonz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, jól csináltam, persze utána én mentem a patikába, meg bevásárolni, effektíve visszaadtam az árát :D csak hát na, védjük már magunkat a beszerzős posztokban utolsó vérig! És szent igaz, hogy nem én fizettem ki a könyveket, ergo ajándék :D
      Az Expedíció nem semmi könyv, és jó bevezetése a trilógiának, szerintem ne félj tőle, pont így leszek vele akkor is amikor olvasod: borzongat, de vonz is egyben.

      Törlés
  3. Örülök, hogy a Krumplihéjpitét nem bántad meg, remélem olvasás után sem fogod. :)
    És nagyon vicces, hogy pont négy fehér könyvet szereztél be. :))

    VálaszTörlés