2013. november 5., kedd

Maxim mustra

Egy kissé elhanyagoltam a Maxim Kiadót, főleg, amikor lépten-nyomon mindenki írt róluk és új megjelenéseikről a blogján - gondoltam az én posztom már felesleges lesz -, de most, hogy behoztam magam az újdonságok követésében, muszáj nekem is egy poszt erejéig foglalkozni velük, mert annyira ígéretes és jó könyvekkel rukkoltak és rukkolnak megint elő. 

Amikor jöttek és jöttek a hírek az újabb megjelenésekről, illetve folytak a borítószavazások, hogy milyen legyen a kinézet, hirtelen úgy éreztem mindegyik érdekelne... De sokan voltak ezzel így - pénztárcaapasztás. :) 
A legjobban talán a következők érdekelnek az újak közül: Gavin Extence: Az univerzum és Alex Woods (nov. 29-én jelenik meg!)


Ruta Sepetys: Kalitkába zárt álmok (nov. 29-én jelenik meg!)És ezen kívül még számtalan új könyv érkezett és érkezik, pl. a Gyönyörű sorscsapás folytatása, a Veszedelmes sorscsapás, amiből az első rész olvasásáig még nem jutottam el sajnos, de ott van a Kutya csillagkép is, aminek bár a külseje nem tetszik, szintén jónak tűnik. 
Itthon kuporog az Árnyalatnyi remény is, és Alice Hoffmann Galambok őrizői, szóval be vagyok tárazva pár Maximos elmaradással. A visszajelzésekből, blogposztokból ítélve pedig biztosan garantált a jó olvasmányélmény. :) 

Jó hír még, hogy a BookandWalk e-book áruházban  is lehet már kapni Maxim Könyvkiadós e-könyveket, például a Kezünkben a jövőnket, a Ragyogást, Galambok őrizőit, Elakadó lélgzetet. :) Andi nemrég posztolt az Elakadó lélegzetről, Katacita a Hová tűntél, Bernadette? - ről írt egy nagyon jó kedvcsinálót, Anariánál pedig hamarosan  meg is lehet majd nyerni a pités és a Donovan regényt is! :) 

Mi érdekel benneteket az újdonságok közül? 

8 megjegyzés:

 1. Engem a Bernadette és a pités érdekel a legjobban. Katacita miatt érdekel az Elakadó lélegzet, de szaglászom a Kutya csillagkép, a Felettünk a csillagos ég, a kalitkás körül is.
  Nekem is van két olvasatlan Maximom, tökre szégyellem magam az újak megjelenésekor, hogy még a régebbiekhez sem értem el:S

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Legjobban engem is a Bernadette és a pités :)) A Felettünk a csillagos ég számomra riasztó, azzal a vadászgéppel az elején...
   Katacita posztolt az Elakadóról? Én azt nem találom, csak a Bernadette-est.

   Én is így vagyok, főleg az Alice Hoffmann miatt szégyellem magam, mert már nagyon vártam, mégsem voltam még képes nekiállni.

   Törlés
  2. Na majd akkor játszhattok nálam a Pitésért, hátha megnyeritek :)) Elvileg ma megérkezik a munkahelyemre a csomagocska ^^

   Törlés
  3. Igenigen! én biztos játszom! :)

   Törlés
 2. Én még a Kalitkába zárt álmokat várom nagyon!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Andi, még ki kell próbáljam magamnak Ruta Sepetyst, megvan az Árnyalatnyi remény. :)

   Törlés
  2. Nekem pont amiatt kell! :)

   Törlés