2019. május 8., szerda

MegaBubble fandom doboz - Westeros


A BubbleBooktól korábban a Harry Potter és Legendás állatok témájú MegaBubble fandom dobozt rendeltem meg. Majdnem elcsábultam a Gyűrűk urásra is, de azt végül skippeltem, és most kikötöttem a Westeros fedőnevű Trónok harca témájúnál. Annyira egybevágott az új évadra való várakozással is, hogy hamar eldöntöttem, rányomok a megrendelés gombra. Ismét csak várni kellett egy darabig a megrendelési időszak és a postázások közt, de ezúttal kevesebbet, mint a korábbi doboznál, és cserébe megint csomó jó dolog, hasznos Trónok harcás csecsebecse került a dobozokba. Szerintem szuper összeállítás lett, nem csalódtam, viszont az jár a fejemben, hogy valószínűleg nem nagyon lesz már más ilyen téma, amire ennyire rárepülnék, kilőtték a két nagy fandomomat (sőt hármat is), ami tetszik annyira, hogy akarjak különféle hozzájuk kapcsolódó tárgyakat is birtokolni.

A poszt további része természetesen SPOILERES, hiszen doboznyitás, szóval ha nem akarod látni a tartalmát, mert mondjuk neked még nem érkezett meg, akkor ne menj tovább! 

Valar Morghulis, én szóltam! :D


Most pedig lássuk a... rémfarkast! ;) 


A már jól ismert strapabíró dobozka a logóval ezúttal nem bubis borítékban, hanem egy műanyag fólia borításban érkezett (ami feltéphetetlen volt a ragasztásnál, így szétkaszaboltam), és rá volt írva, hogy törékeny. Ebből már rögtön gondoltam, hogy valami bögre/kupa/serleg lesz a dobozban. Elég nehéz is volt. :)


A dobozt felnyitva a témakártya fogadott, amit félretettem, nehogy meglássam előre, milyen meglepetések lapulnak lejjebb, a sok kitöltőanyag közt. Igazi kis turkálós-keresgélős élmény volt előkeríteni a cuccokat. De előbb még ott volt a viaszpecsétes levél! :) Ezen a sárgított-zörgős papiroson az Éjjeli őrség esküje volt. A pecsétet annyira meg akartam óvni egyben, hogy picit elszakítottam a papírt véletlenül. :/


Alatta pedig már ott kukucskált a Funko Popos doboz, méghozzá Jon Snow-val az én dobozomban (a kártya szerint van, aki Daeneryst, van aki Cersei-t kapott). Íme a mogorva Jon:


Nem lehetett kotorni a dobozban, amíg ki nem vettem a másik, nagyobb ajándéktárgyat, ezt a Starkos ibriket, ami szürke és vastagfalú, és nagyon tetszik! :) Menő! (Van aki Targaryenest kapott, kíváncsi lennék arra is, de ha választhatok, inkább a Starkok egészségére iszom! ;)


Aztán következett az apróságok felderítése: egy könyvjelzőcsomag a házak jelmondataival, egy Targaryenes, fém kulcstartó (Lannisteres vagy Starkos is lehetett volna), egy Éjkirály feliratú kék szójaviasz gyertya, egy matricacsomag a házakkal és a vastrónnal, és egy "Endless Winter"fantázianevű szappan, ami kézzel festett, és a Stark farkas, illetve a "Winter is coming" felirat díszeleg rajta, 


Ezen a képen talán kivehető nagyjából a minta: 


 A témakártya hátulról, felsorolva a doboz tartalma, az esetleges változókkal: 


És minden egyben; kiterítve a sok Trónok harcás relikvia:


A doboz minden elemével meg vagyok elégedve, szerintem hibátlanul összerakták, pont olyan, aminek egy Trónok harca kedvelő/rajongó örül. Tudom, hogy a Funko Popok igazán haszontalan kis akármik, de kedvelem őket, és örülök, hogy gyarapodott egy Jonnal a gyűjteményem. ;) Az abszolút kedvenc a nagy Stark bögre, de a többi dolgot is használni fogom (az esküt kivéve, dehát az kell a hangulathoz ugye. :) 
Magamtól egyébként pólót, vagy párnahuzatot tippeltem volna a bögre helyett, de így sokkal jobb (pólóm amúgy is van, Khaleesis és Starkos is, párnám meg nincs a huzathoz! :D ). 


Nektek hogy tetszik ez a mostani MegaBubble? 
Milyen fandomhoz kapcsolódó ilyen dobozt vennétek meg? 


2 megjegyzés:

  1. nem mondom, hogy megrendelném, de ez a doboz tetszik.:)
    viszont hiányolok belőle legalább egy könyvet vagy képregényt.
    (tudom, semmi nem jó.:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ;) Ez nem könyves doboz, csak ajándéktárgyas. De a többi dobozuk könyves szokott lenni.

      Törlés