2017. július 4., kedd

8 év

Örömmel jelentem be, hogy a tegnapi napon, 2017. július 3-án NYOLC ÉVES LETT A PUPILLA OLVAS! A blog nem ezen a platformon kezdte, hanem még a megboldogult freeblog felületén, ezért tűnhet fiatalabbnak a drága a koránál. ;) 


Hagyományosan egy kis statisztikát közlök ilyenkor, amit máshonnan nem tudnék visszanézni, hogy tudjam, hogy is állunk, és össze lehessen vetni esetleg az előző szülinapokkal. :) 

Jelenleg, ezzel a poszttal együtt számolva 733 közzétett bejegyzés van a blogon (és éppen rekordszámú, 14 van még piszkozatban wow, ennyi sosem volt még egyszerre). 5886 kommenttel, és 109 feliratkozott olvasóval büszkélkedhetek. A látogatottsági számláló 272308-on áll most, köszönöm, hogy benéztem hozzám olvasgatni, könyveket vagy könyves híreket böngészni! 

8 éve, amikor annak a bizonyos nyári napnak a délelőttjén belevágtam a blogolásba, és fejest ugrottan az online könyves világba, sosem gondoltam volna, hogy ennyire az életem részévé válik, és marad is. Nem hiszem, hogy el tudnék ettől szakadni, hiányozna. Sajnos az utóbbi időben több régi motoros blogger is abbahagyta a blogolást, amit nagyon sajnálok. Én nem érzem azt, hogy ellaposodott, vagy unalmassá vált volna, vagy hogy "ugyanazt írnám". A könyvek amiket kiválasztunk a polcról mindig egy újabb, ismeretlen mesét rejtenek, amiről lehet elmélkedni, írni, véleményt mondani. A könyvpiac pedig szerencsére - mindenféle válsága ellenére is - ontja magából a várólistánkat növelő újdonságokat. Apropó várólista! Hamarosan jön erről is egy poszt! :) Stay tuned!

Köszönöm ezt a 8 évet veletek, szeretettel várlak titeket továbbra is: olvassatok, böngésszetek, kommenteljetek! :) 

Boldog 8. szülinapot, blog! :

Forrás.

18 megjegyzés:

  1. Boldog születésnapot :) Szeretlek olvasni :)

    VálaszTörlés
  2. PuPi, boldog blogszületésnapot Neked és még nagyon sok évet, plusz azt kívánom, hogy ez a hely még sokáig ugyanazt jelentse neked, mint a 8 évvel ezelőtti induláskor! :)

    VálaszTörlés
  3. Boldog blogszülinapot neked! :) Remélem, még hosszú ideig nem fogod megunni, hogy vezesd, és legalábbis sosem unom meg, hogy olvassalak. :)

    VálaszTörlés
  4. Boldogot! :) Örülök, hogy ugyanolyan lelkesedéssel vagy itt és írsz nekünk, mint eddig, én nagyon szeretek idejönni. :)

    VálaszTörlés
  5. Boldog blogszülit! Én holnap követlek ;)
    Én is ezt kívánom, hogy folytasd még sokáig a blogolást - az internetnek ebbe a sarkába mindig szeretek visszatérni :)

    VálaszTörlés
  6. Boldog blogszülinapot! :) Maradj mindig ilyen kedves és lelkes. :))

    VálaszTörlés
  7. Boldog blogszülinapot kívánok és még sosok ennyit! Csatlakozva a többiekhez, én is amondó vagyok, hogy írj még nagyon sokáig, hasonlóan lelkesen - mert jó hozzád benézni :)

    VálaszTörlés
  8. Lányok, mindenkinek nagyon köszönöm a sok kedves szót és jókívánságot, nagyon jólesik! :) :* ♥

    Dóri, nahát, csak két nap különbséggel kezdtünk blogolni? :) :) Volt valami a levegőben azon a nyáron?!

    Nikkincs, jaj köszönöm ♥ remélem én is, hogy sokáig azt fogja jelenteni. Jó idebújni a blogkuckóba. :)

    VálaszTörlés
  9. Boldog blogszületésnapot!
    Katherine

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm szépen nektek is! :)

    VálaszTörlés
  11. Boldog szülinapot, egy idősek vagytok Dórival.:)

    VálaszTörlés
  12. Boldog blogszülinapot, úgy látszik sokan döntöttünk 2009-ben úgy, hogy belevágunk a könyvesblogger létbe. :)

    VálaszTörlés
  13. Köszi! Igen, sokan indultunk neki akkor! Dórival meg tényleg majdnem egy napon is ráadásul! :D

    VálaszTörlés
  14. Utólag is nagyon boldog szülinapot a blognak és persze neked is, hiszen te vagy az alkotó. :)) Hihetetlen, hogy már 8 éve itt vagy, de maradj még, jó sokáig! Szeretek én is bekukkantani, mindig valami klassz dologra bukkanok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, drága Sister! ♥ :) Merci beaucoup! Néha nekem is hihetetlen, hogy már ennyi év eltelt... :)

      Törlés