2017. január 15., vasárnap

Az ellenállhatatlan Pusheen

Már nem tudnám megmondani pontosan mikor és hol láttam először Pusheen cicát, de az biztos, hogy rögtön megkedveltem a dundi szürke macsekot, akit egyszer hirtelen felindulásból elneveztem Krinolinnak. :D Azóta persze visszaállt a rendes neve a gondolataimban is, és változatlanul szeretem. Tavalyelőtt vadásztam is magamnak egy Pusheen mintás pizsit az egyik üzletben. :) Most pedig megjött Claire Beltontól Pusheen felnőtt színező formájában is! A Magnolia kiadó jóvoltából 96 oldalon színezhetünk Pusheenokat téli-nyári, mandalás, vagy egyéb sormintákban. :) 


A színezés kicsit hasonlít a meditációhoz, azt olvastam. Az ember kikapcsol, rendezi a gondolatait, "lemegy alfába", miközben valami kreatívat és kézügyességet igénylő dolgot csinál. Sok idő elmegy ugyan vele, ha az ember nekiáll egy képnek, és tényleg ki akarja teljesen tölteni, de ugyanakkor jó is a végeredményt látni, odáig elérni, közben színeket, mintákat, átmeneteket kigondolni, pöttyözni, csíkozni, vonalazni és satírozni. Kiválóan lehet közben hosszú telefonbeszélgetést folytatni, hangoskönyvet hallgatni, vagy filozofálni az élet nagy kérdésein. :) 

A Pusheen színezőkönyv méretre közepes, az ábrái pedig elég nagyok, de ez nem baj, sőt, szerintem kényelmes benne színezni, jól kihajtható. Vannak ismétlődő minták, de azért elég vegyes, és változatos. A fantáziát pedig szabadon lehet engedni és persze hogy nem kell, hogy minden Pusheen szürke legyen. :) 

Íme néhány üres kép a színezőből (a Magnolia facebook oldaláról): 









És íme néhány saját kép és kiszínezett változat nálam. :) 

Akkor fogjunk hozzá!

Metálos ceruzák. :)
Előtte...



... közben ... 

... és a kész kép! :)

A macskák helye.
Menő sárkányos kép készülőben.


A másik odalon pedig hektikus dínós-koponyás-pálmafás design.


Kiadja az Agave/Magnolia Kiadó. Rendeld meg >ITT<! :) 

3 megjegyzés:

  1. Őszintén csodálom, akinek van ehhez türelme. Valami hihetetlenül szépre színezted! Engem azt hiszem, nemhogy nem kapcsolna ki, hanem mérhetetlenül felidegesítene. :D

    VálaszTörlés