2015. július 31., péntek

Júliusi ubiszezon

Forrás
Ezt is megértük megint, nullás hónapot zárok könyvbeszerzés szempontjából! :) Egyszerűen így alakult. Persze ebben nagy szerepe van annak is, hogy előző hónapban kiduhajkodtam magam a Könyvhéten. ;)

Olvasás szempontjából sem volt rossz ez a hónap, 8 könyvet fejeztem be, ebből kettőt még júniusról, és ezen kívül másik hármat éppen olvasok. A várólista csökkentést a teljesítés után is folytatva, továbbra is az ütemterv szerint haladok, két vcs könyvet júliusban is kipipáltam, sőt már az első augusztusiba is belekezdtem. 
A blogbejegyzésekkel viszont nagyon elmaradtam az olvasásokhoz képest, három elolvasott könyv várakozik, hogy végre a hétköznapok forgatagában jusson időm írni róluk... Ami késik, nem múlik, fogok is! Annyi sok jó posztötletem is támadt mostanában, hogy a piszkozatok száma jelenleg rekordmennyiségű 23 (!), szóval ha minden jól megy, csak úgy ontani fogom a bejegyzéseket augusztusban! :) Tartsatok velem! :) 

A többiek bűnözései, én ártatlan vagyok! ;)

14 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes vagy! Sajnos nekem nem jött össze a nulla, de mindig nem sikerülhet.:)

    VálaszTörlés
  2. Az utolsó mondatot biztos nagyon élvezted leírni, nem igaz? :D
    Gratula a nullás hónaphoz , meg a vcs-hez is, szuperül haladsz velük és nagyon várom a sok posztot, amit beígértél :)

    VálaszTörlés
  3. Hűűű, még a nagy szandis akció se csábít? :))
    Nagyon ügyes voltál, augusztusban én is igyekszem belevetni magam a vcs-kbe.
    Sok időt kívánok, hogy előkerülhessenek a piszkozatból azok a bejegyzések ;)

    VálaszTörlés
  4. Amadea, köszi! Khm, azért azt be kell vallanom, hogy az augusztus már tuti nem lesz nullás ;) Ennyire én sem lehetek visszafogott. :D

    NIkkincs, nem tagadom! :D Köszönöm! A vcs-t továbbra is nagyon élvezem, valamit idén, vagyis tavaly év végén nagyon jól csinálhattam a lista összeállításakor, nem is értem. :) Igyekszem a posztokkal!

    Dóri, dede, az csábít kicsit, csak rengeteg dolgom volt, nem jutottam el odáig, hogy meg is vegyem, ami tetszik. Meg inkább kétszer átgondolom, hiába írt Katacita tök jó ajánlóposztot a szandis könyvekhez, rengeteg ilyet vettem minden évben, jaj de olcsó felkiáltással, aztán még mindig itt porosodik egy részük.

    VálaszTörlés
  5. Hehe.:) Nekem is ilyen szokott lenni, egy nullás hónapot néhány beszerzés követ. Egy könyvmolynál egészségtelen is a sok nulla.;)
    A Szandi akcióval óvatosan bánok, mert még tavalyelőttről is vannak onnan olvasatlanjaim. Tavaly pláne mértékletes voltam, ehhez képest még mindig nem olvastam el A Tigris asszonyát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem egymás utáni nullás hónapok elő sem fordulhatnának, az egy anomália lenne :D
      Ó ne aggódj, nekem is vannak 2-3-4 évre visszamenőleg szandis akciós tartozásaim. :D

      Törlés
  6. 23 poszt, ó yeah, nagyon várom őket! :)
    A szandis akcióval én is így vagyok, ahogy te is írod, most már sokkal okosabban válogatok, nem tud lázba hozni az olcsóság-téma. Egyet vettem meg tegnap, a Locke Lamora hazugságait, de ő kívánságlistás volt és már múltkor majdnem megvettem teljes áron, de gondoltam megvárom a szandi akciót, hátha. És tessék. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, azért maradjunk inkább annyiban, hogy 23 piszkozat! Már egyet ki is lőttem belőle, és sok olyan van, ami pl. a témázáshoz kapcsolódik, vagy csak ötletgyűjtős posztvázlat, szóval mire mind elfogy, addigra év vége is eljön (lévén hogy lista és összegző poszt gondolatgyűjtés is van benne :D ) A könyvesekkel igyekszem hamar behozni a lemaradást. Jaj és lesz még egy book tag, úgyis hiányoltad őket. ;)

      A szandis miattad azért csábít, ugyebár, de még eltart egy darabig, lehet, hogy 1-2-t beszerezek, az nem olyan sok. Locke Lamore-ra emlékszem, örülök, hogy megvetted, egy régi kívánságlistást mindig jó és érdemes beszerezni :)))

      Törlés
    2. Jaja, értem ám, hogy piszkozat, csak nem tudok egyértelműen fogalmazni :D
      Nálam is hever egy csomó, a legtöbbnek csak címe van.. de ilyenek kellenek :)
      Amúgy nem kell Szandi közelébe menni, aztán ennyi :D

      Törlés
    3. Igen, sokszor nekem is csak a cím van, meg néha nemes egyszerűséggel odaírom a szöveg helyére hogy blabla. :D :D
      Nem is voltam Szandi közelében... még lehet hogy megúszom? :))

      Törlés
  7. Le a kalappal! Én idén már annyi könyvet vettem/kaptam, hogy ha elolvasom a teljes kihívásom, akkor sem csökkentettem a várólistám. Nem mintha panaszkodnék, sőt. De kb. minden nap meglátok valahogy egy jónak ígérkező könyvet... Most még kapok öt könyvet, és jövő évig semmit sem szabad :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A várólista igazán sosem csökken, csak nő úgy látom nálad is! :) Na de legalább változik, ahogy olvasunk róla ;)
      Húha, szigorúság van, ha már csak öt könyv idén.

      Törlés
  8. Basszus, nekem nem emlékszem, mikor volt utoljára nullás hónapom. :D Sajnos ez sokat elárul, ez van, azért igyekszem visszafogni mostanság magam, és tényleg a musthave könyveket megvenni. :)

    VálaszTörlés