2016. június 6., hétfő

Egy meg egy meg egy és még egy! - Könyvheti beharangozó 1.

Forrás.
A Könyvhét elérkeztéig minden nap egy kis kedvcsinálóval jelentkezem különböző kiadókhoz és megjelenésekhez kapcsolódóan. Az első ilyen az Athenaeum, akik nem aprózták el a dolgot, készítettek egy vicces videót és részletes programot is. Szerintem rengetegen emlékszünk a Posta bank "Szenzációs négyes" című reklámjára, amiben énekelték, hogy "a négy számottevő, a négy az sok, a négyesre irigyek a hármasok!" :D Bevallom, kiskorom egyik kedvenc reklámja volt, és szüleimmel is sokat énekelgettük. :))) 

Íme a spot, amit az Athenaeum készített, mivel a 4-es standon képviseltetik magukat az idei Könyvhéten. :) 


Egy kis sajtóanyag a klipről:

"Kortárs szerzők élesztik fel a Posta Bankot?
Ha azt nem is, de a reklámját. A 87. Ünnepi Könyvhéten a 4-es pavilonban megtalálható Athenaeum Kiadó és General Press Kiadó szokatlan teaser videót tett közzé. A 90-es évek egyik leglegendásabb reklámját, Geszti Péter és Berkes Gábor A szenzációs négyes című szpotját forgatták újra. Az eredetileg artisták szereplésével felvett videó felújított változatában három kortárs magyar szerző (Jandácsik Pál, Klausz Melinda és Virág Emília) valamint egy szerkesztő (Kiss Béla) bújt a 20-as évekből származó jelmezekbe, hogy felidézzék a több mint húszéves dalt, és felhívják a figyelmet a két kiadó könyvheti programjaira. A videót Székács Alexa, Pápai Gergely és Halász László készítették."

És egy kis montázs, mit érdemes keresnetek az Athenaeumnál a Könyvhéten: 




Plusz lesznek most is 500 (vagyis 490) Ft-os (kávéááár!) könyvek is: 


Lesznek albumleárazások is, és összevont kedvezmények, nézzetek majd körül! :) 

És a programok (kattintásra megnő):


Update: úgy látom meglepetés almák is lesznek. ;) Csak ne legyenek mérgezettek! :D




2 megjegyzés:

  1. Kíváncsian várom a következő bejegyzéseidet! Jó lett ez a videó, bár én az eredetire nem emlékszem :D A fentiek közül a Sárkányost olvastam, és az Instaversbe biztosan belelapozok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma jön este a második! :) De abban több kiadó lesz, csak az Athenaeumnak annyi anyaga volt, amit találtam, hogy kitett egy egész bejegyzést... :) Nahát, nem ismerted a régi reklámot? Betettem annak is a linkjét. Jó kis szöveg volt, szerettem.
      A Sárkányos már nekem is megvolt, most kezdem a Védtelenült, és a Párizsost meg a Felhatalmazást is olvasni fogom. Az Instába én is bele akarok nézni. :)

      Törlés