2014. február 1., szombat

Januári böjt

Dilemmáztam, megírjam-e ezt a szöszt, mert januárban olyannyira sikerült betartani a visszafogottságot, hogy csak egyetlen könyvvásárlást ejtettem meg. A Calderon első kötete ugyanis olyan megnyerő és vicces volt, hogy rögtön elrohantam megvenni a folytatását. :) Az már más kérdés, hogy még azóta sem kezdtem hozzá, de ami késik nem múlik. :) 

A januári böjt eredménye: 

- 1 db könyvvásárlás, igaz teljes áron (ami felettébb bosszantó, mert elfelejtettem, hogy a Librinek olyan rendszere van, ami lenullázza a kedvezményeidet újra és újra, szóval kvázi semmit sem ér a törzsvásárlói rendszerük és kártyájuk...): On Sai: Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál

13 megjegyzés:

 1. Micsoda mértéktartás! :) (Most elolvastam a Calderonos posztod és azt hiszem nekem is olvasnom kell ezt a könyvet - is :D)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ritka az ilyen hónap, de láttam, hogy elég általánosan visszafogtuk magunkat blogger-körben. :) :) Ó, az jó lenne, szerintem te is szeretnéd!

   Törlés
 2. Calderont mindenkinek kéne olvasnia. :)
  tényleg meglepően visszafogtad magad. semmi bookdepos rendelés, még egy könyv a kosárba, meg hasonlók. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek! :)
   igen, de látod, Nita máris bujtogat :D

   Törlés
 3. Oké Pupi, akkor nekünk meg kell lesnünk az új helyen a Red Bust. :D

  VálaszTörlés
 4. Igazából én is visszafogtam magam, hiszem négy könyvet csak azért vettem meg januárban, mert decemberben nem ért ide, a többi meg Könyvudvarból volt ziziért :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A négy nem sok, és a könyvudvarosok se számítanak ;) ;) (bármekkora könyvzsákmányt ki tudok magyarázni :D)
   Én A hangyákat néztem most ki a könyvudvarból, 350 azt hiszem, egy kávé ára :D

   Törlés
  2. tyhű, az keménynek tűnik :D
   Örülök, ha az alapból nem számít, mert már februárban is zsákmányoltam ott Indiánokat meg gyógynövényest =)

   Törlés
  3. A könyv kemény, vagy az ára? :)
   Nekem is van már két beszerzésem februárban (szóval máris duplája a januárnak a zsákmány, és még csak 6-a van :D), agavés könyvek, Maigret és a három nő, meg az Expedíció. :)

   Törlés
 5. A könyv :) Pince. Hangya. Brr. Viszont érdekesnek tűnik, ha nagyon odaleszel érte, tán lemerészkedem abba a pincébe én is =)
  Ja, én is lőttem még kettőt februárban, nem könyvudvarit, de ugye azok sem számítanak, mert Beceneve Gogol és Árvízi csónakos ötszázért elég zizi szintén :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Meglátjuk, ha van belőle nekik, akkor elvileg Miamona megveszi nekem, mondjuk tényleg fura egy könyv lehet... :)
   Ötszázért, ne viccelj, nem száámít :)

   Törlés
 6. Köszi a támogatást :D itt megyek el naponta Könyvudvar meg antikvar.hu boltja mellett, csoda, hogy így vissza tudom fogni magam :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát minden elismerésem, ha a csábítás közelében így visszafogod magad ;) Nekem meghozta Miamona A hangyákat, juppiii :)

   Törlés