2013. május 20., hétfő

Még egy adag szépség és újdonság

tumblr.com
Adagokban csordogálnak a könyvheti megjelenések listájára a könyvcímek és borítók, így én is még egy részletben adok hírt róla, mi várható még, főlképp azokról, amik engem is érdekelnek az újdonságok közül. :) 

Az előző csokornyi könyvmegjelenést ebben a posztomban találjátok.

Akit még érdekelnek a többi finomságok is, Nimánál talál Abás posztot, Csengánál Tericum megjelenéseket, és a Molyon Amadea polcát, ahol gyűjtjük a Könyvhét össze megjelenését. (Mert röhej, hogy nincs egy holnap, ahol ez fenn lenne.)


A CorLeonistól érkezik Junot Díaz második magyarul megjelenő műve az Így veszíted el után, ezúttal egy regény, az Oscar Wao rödiv, de csodálatos élete, aminek hasonló megkapó borítója lesz, mint az előző novellásnak. Egy kicsit jobban is birizgálja a csőrömet ez a regényke, mint a novellafüzér. 



Szintén CorLeonis, és várva várt dolog, a Fever (Tündérkrónikák) spin-offja, vagy folytatása, kinek hogy tetszik, az ICED is érkezik, valószínűleg Jégbe fagyva címen. Moning-rajongóként mindenképp hírt adok róla, bár én angolul fogom olvasni, miután  megint újraolvasom az egész szériát, ideje lesz folytatni Dani O'Malley kalandjaival. A magyar borító még nincs meg.



U.i.: A CorLeonisnál még ma tart a nagy pünkösdi akciózás, 50%-os kedvezmények, és könyvek akár 500 Ft-ért is, nézzetek be! :) 

A Főnixtől érkezik egy újabb ifjúsági sorozat nyitókötete a Smaragdtábla, P. J. Hoovertől, aminek még szintén nincs meg a magyar borítóterve, de csodáljátok meg az eredetit! :) 




Június 6-ra érkezik végre a Geopentől A Tűz is, az Engelsfors trilógia második kötete, ami sokáig váratott magára. Hamarosan olvashattok róla posztot nálam. :) 


És még egy érdekesség, ami ugyan már megjelent, de még mindig nagyon új, szintén Geopen, Benjamin Percytől a Vörös hold című könyv. 

Fülszövege: "Egy felismerhetetlen világ születik Megkezdődik az emberiségért vívott harc Eljön az átváltozás éjszakája Mert a gonosz köztünk jár."
 Patrick Gamble sosem gondolta magáról, hogy különleges, míg egy napon föl nem száll egy repülőgépre, ahonnan egyedül ő kerül ki élve. Claire Forrester akkor jön rá, mennyire más, mint a többiek, amikor a kormány emberei berúgják a ház ajtaját, és meggyilkolják a szüleit. Chase Williams, az amerikai Oregon kormányzója sem nagyon tér el az átlagtól. Kissé megalkuvó, részrehajló politikus, aki végül is arra esküdött fel, hogy védelmezi az Egyesült Államok lakosságát a köztük járó gonosztól, de egyszer csak szörnyű felismerésre ébred. A fenyegetés pedig rettenetes, és ott van testközelben. Eddig kordában tudta tartani a törvény, az erő és legfőképpen a gyógyszerek, de a megdöbbentő történet hősei már tudják, hogy bármikor elszabadulhat a pokol. Mert hamarosan eljön a vörös hold éjszakája, amikor egy felismerhetetlen világ születik, és megkezdődik az emberiségért vívott harc."

Egyenlőre ennyi :) Egyre hosszabbodnak a bevásárlólisták, ugye?

7 megjegyzés:

  1. A Vörös hold már megjelent, aki nagyon áhítozik rá megveheti , de talán érdemes vele várni, hátha a Könyvhéten lesz rá némi kedvezmény :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, írtam is a bejegyzésben, hogy ez már megjelent, de azért még újdonságszámba megy :)

      Törlés
  2. Köszi, hogy belinkelted a polcot.:) Hozzá is írom, ami hiányzik.

    VálaszTörlés
  3. Én már olvasom a Vörös Holdat, és odavagyok érte azt hiszem. Végre valaki kielégíti a leírásmániás perverziómat, meg hogy van karakterárnyalás meg jó kis jellemzések és formabontás ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A karakterárnyalás szó már igen nehézbek bizonyult eme késői órán, és karakternyalásnak olvastam... :D

      Törlés
    2. öhm hát attól függ ugye...szerintem pl. Jericho Barronst sokan nyalogatnák is :DD:D

      Törlés
    3. OMG, mennyire igaz! :D :D XD

      Törlés