2023. július 3., hétfő

14 éves lett a blog!

2009. július 3-án délután leültem, és elkezdtem bepötyögni az első kis bejegyzésemet, akkor még a lánykori szobámban, a freeblog felületén, Lobo hatására, talán még az első laptopomon (?). Mindez már történelem... :) 
Örömmel jelenthetem be, hogy a mai napon TIZENNÉGY ÉVES lett a PUPILLA OLVAS!  *kürtök és fanfárok* 


Forrás.



A hagyományokhoz híven rögzítek egy kis statisztikát, mert ez máshol nem marad meg: ezzel a poszttal együtt 1.288 bejegyzés található a blogon, több mint 9.900 komment, és 118 feliratkozott olvasó van. A látogatottsági számláló 652.774-en áll. 

Továbbra sem érdekel, hogy vajon a blog éppen népszerű műfaj-e, és hogy nem kellene-e mikroblogra, egyéb felületre váltani. Nem fogok. A blogom az én safe havenem, és minél többször jutok ide, annál kiegyensúlyozottabbnak érzem magam. Emellett tényleg mellékes, hogy olvassák-e mások is, de nagyon örülök, hogy igen! ;) Köszi az elmúlt 14 évet veletek! Gyertek továbbra is jó könyveket keresgélni, böngészni, ajánlani, kommentelni a könyves zugomba! :) 

Boldog 14. születésnapot, blog! :) 

Forrás.

Here comes the sun! :)


4 megjegyzés:

  1. Boldog blogszülinapot Pupi és még sokat! :*
    Szeretem, hogy megmaradt néhány olyan zug, mint a tiéd a 'régi időkből', ahol el lehet böngészni, fel lehet idézni a könyvmolyságunk kezdetét. Bevallom én is egyre kevesebb időt szánok a blogokra, pedig más élmény részletesen megismerni egy könyvet, egy olvasmányélményt, mint egy jól beállított fotón áttekerni, vagy pár mondatban megragadni a könyv lényegét!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Dóri! :* :)
      Én is tökre örülök, hogy vagyunk páran tényleg régi motorosok, akiknél ugyanúgy működik még minden.
      Szerintem is jók a más platformok is - instázni is szeretek, de a blogolást nem váltja ki.

      Törlés
  2. Boldog blogszülinapot, és még sokszor 14 évet! :)

    VálaszTörlés