2023. január 9., hétfő

Ez volt 2022... decembere

Saját képek.
Ez még mindig nem az évösszegző, előtte még szerettem volna kicsit összefoglalni a decembert is, és megmutatni a karácsonyi ajándék könyveimet. ;) (Februárig remélhetőleg csak eljutok az elmúlt év összegzéséig is...)

Decemberben három könyvvel lettem gazdagabb, ezeket mind karácsonyra kaptam: 

  • Csernus Imre: Én és te
  • Valérie Perrin: Másodvirágzás
  • Linn Skåber: Ma négykézláb akarok járni

42 könyv olvasását rögzítettem le a hónapban, de csak azért ilyen magas ez a szám, mert a kimaradt gyerekköteteket is most vettem számba. 38 gyerekkönyv, 4 könyv-könyv a mérleg a hónapra. 
Obama és a Gyerekfejjel nem voltak annyira kiemelkedőek, már írtam róluk posztot is azóta, viszont a másik két könyv, a Hurok és Az emlékteremtés művészete nagyon tetszettek. Róluk még mindenképp fogok írni, amint sikerül. 

Egész évben decemberben született a legtöbb poszt a blogon, szám szerint 8! Pedig a tervezetteknek így is csak a felét tudtam megírni. De jutott idő azért megcsinálni a várólista csökkentő listát és az éves olvasmánylistát is a könyvajánlók mellett. Lógok még könyves bejegyzésekkel és az évösszegzővel is. 

Azóta szaporodik lassan az írnivaló tovább, hiszen befejeztem a 2022-ről áthúzódó könyvemet, Diane Setterfieldtől a Once Upon a Rivert, plusz az első vcs-listás könyvemet is, a Rokon lelkek társaságát, és megkaptam egy karácsonyi ajandékkönyvemet is még, ami az új év első zsákmánya: Mészöly Ágnes Rókabérc, haláltúra című krimijét. ♥

Visszatérve a decemberre, nem volt rossz hónap olvasás szempontjából, egyik olvasmányom se volt vacak, sőt kettő nagyon is tetszett, relatíve sok posztot sikerült megírni, és még év vége előtt be tudtam fejezni az egyik aktuális olvasmányomat. :) 
Netflixen ledaráltam a Locke&Key 2. és 3. évadát, erről is akartam írni, de nem tudom lesz-e belőle valami, mindenesetre nagyon örültem, hogy két évad néznivalóm is van, valamiért azt hittem csak egy jött ki azóta, hogy utoljára néztem. :D 
Az új Troubled Blood-ra viszont nem jutott még időm, ez most már januári (februári?) program lesz. :) 

A többiek decembere:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése