2018. szeptember 29., szombat

The Crimes of Grindelwald - újabb trailer és sokatmondó poszterek

A Fantastic Beasts - Legendás állatok filmek második része, a The Crimes of Grindelwald villámtempóban közeledik, nemsokára már a moziban izgulhatunk rajta, popcornt ropogtatva. Ennek megfelelően pedig minket, rajongókat kezdenek elárasztani újabb képekkel, infókkal, és egy végleges trailert is kaptunk, ami meglepő dolgot fed fel egy, már ismert karakterről. Az egyes szereplőkről készült poszterek pedig rövid, de sokatmondó szöveggel utalnak az új történet részleteire. 

Íme a legújabb előzetes: 


És a szuper karakterposzterek: 





 



Kattintásra megnőnek. :) 
>Link< az előző hírposzthoz a filmről.

Várjátok már ti is a következő epizódot?

6 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon várós. Hallottad, hogy egyes rajongók (nem is tudom, lehet-e őket így nevezni...) kiakadtak a Nagini-dolgon. Pl. hogy akkor Neville embert ölt. Jesszusom, van, aki mindenbe képes belekötni.

    VálaszTörlés
  2. Nima, Bea, akkor együtt várjuk! :) Szerintem legalább olyan jó lesz, mint az első rész volt. :)

    Bea, a rajongók (meg az emberek úgy általában) mostanában hajlamosak mindenen és bármin kiakadni... Meg úgy dönteni, hogy jaj hát ezt csak most találta ki... Szerintem tök jó dolog, hogy újabb és újabb morzsákat kapunk, és ez mind ugyanúgy Rowling fantáziavilága. 15 éve ölni tudtunk volna bármi ilyenért, érdekes módon most meg mindenbe belekötnek... Az meg hogy Neville embert ölt, hát öhm, és Mrs. Weasley talán nem?! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is nagyon jó lesz!

      Nagyon-nagyon furcsa irányba megy a világ, az biztos. És akkor mi lenne, ha most találta volna ki? Nem is értem...

      Na, ez meg a másik. :)

      Mindegy, ki mit mond, én várom és jó lesz! :)))

      Törlés
    2. Csak átfutottam a trailert meg pár kommentet, két dolog van bennem:
      - kb 15 éve amikor aktívan olvastam HP fanfic sztorikat, százszámra voltak olyanok amikben az a bizonyos szereplő egy animágus(nő) :D lehet Rowling is inspirálódott a rajongóktól :D
      - egyre inkább olyan irányba megy a sorozat amit én a HP-tól vártam volna. ez a varázsvilág felnőttverziója, a gyerekmesék után. klassz!

      Törlés
    3. Én nem olvastam sok fanfictiont, csak arra a kiéhezett vágyra emlékszem a rajongóktól, hogy hú, még, infót, részleteket, háttérsztorikat, stb, ehhez képest nem tetszik, hogy az élő fába is bele tudnak néha kötni - persze a normál rajonóbázis meg örül, akármikor is találta ki Rowling Naginit és a maledictust. :)
      Ahh, igen, olyan érzés, mintha Rowling felkarolná most a felnőtt Potter-generációr, és viszi őket tovább - hol némi felnőttesebb HP vonallal, hol Cormoran Strike-kal. :)

      Törlés