2014. június 20., péntek

Az év borítója

Teljesen mindegy, mennyi van még vissza az idei évből, én ma megláttam az Agavés Déli Végek trilógia harmadik részének borítóját, és azonnal szerelembe estem... *-*
Íme a Fantomfény

Kattintásra megnő

Fülszöveg (spoileres lehet azoknak, akik nem ismerik a sztorit!): "Az X Térség támadásba lendült, és felemésztette a kutatására létrehozott ügynökséget, a Déli Végeket. Van, aki ott rekedt, de még dolga van odabent. Van, aki visszatér, és van, aki hazatér oda. Van, aki még mindig válaszokat keres, míg mások csak a túlélésre játszanak. Van, aki még harcol az ismeretlennel, és van olyan is, aki már csak megismerni szeretné, ha meg nem is értheti.
Az X Térség pedig felfedi történetét és titkait, de azok jelentősége és következményei talán még mélyebbek és ijesztőbbek az eddigi bizonytalanságnál. Mert hatással vannak az egész világra – már ha létezik még az eddigi világ, és érdemes egyáltalán félteni azt.
Az X Térségben lévőknek pedig személyes szinten is meg kell találniuk a választ: létezik-e még korábbi énjük, és érdemes-e harcolni érte, vagy jobb elfogadni a változást? 

Jeff VanderMeer Déli Végek trilógiájának befejező kötete zseniális ötvözete és betetőzése az első két résznek. A cselekményszövés és az elbeszélés különleges módja még hatásosabbá teszi ezt a mesteri, hátborzongató, elgondolkodtató és izgalmas regényt, ami messze túlmutat a sci-fi határain."

A könyv 2014. szeptember 2-án érkezik!

Déli Végek posztok: Expedíció, Kontroll 

4 megjegyzés:

  1. Mondjuk én nem olvastam az előző köteteket, de eddig egyik borítója se tetszett ezeknek a könyveknek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aaa, mindenki úgy utálja őket, nekem meg exponenciálisan nőtt a tetszési index az első óta :D

      Törlés
  2. Van ebben a bagolyban valami macskás :D Amúgy ez már nekem is tetszik, az előző kettővel sem volt bajom, de semmi különösnek nem láttam őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg :) :) Gonosz macskás :D
      Az X-es is lehetett volna valami állat, de akkor még el voltunk foglalva azzal, hogy wúúú, kivágott a borító. Nekem egyben tetszik az egész, de ez a favorit :)

      Törlés