2013. augusztus 8., csütörtök

Kánikula és HP coverart


Nem tudok egyelőre értelmes gondolatokat fogalmazni a nemrég befejezett 1984 c. Orwell regényről, ezért ma inkább egy kis laza témával jövök, úgyis mindenkinek forr az agyvize a kánikulában. Már a korábbiakban is mutogattam az új, Kazu Kibuishi által tervezett Harry Potter coverartokat, nevezetesen az első és a második kötet új verzióit, most azonban már végre a teljes sorozat borítóiról lerántották a leplet. Az új kiadás a Scholastictól származik, akik az első kötet megjelenésének 15. évfordulója alkamából öltöztették új talárba a köteteket. 

Íme a gyönyörű új borítósorozat: 



A képeket megnézhetitek nagy felbontásban is, pl a Mugglenet oldalán, itt vannak hozzá egyenként a linkek: 





Az új kiadásból boxed set is van. Nagyon tetszenek, szívesen birtokolnám őket, és ahogy korábban is megjegyeztem, örülök, hogy többször is más kulcsjelenetet választottak az eddig preferáltak helyett. :) A hátoldalak szövegezései viszont szerintem túl "amerikaiasak". Illetve nagy hiba csak Harry szüleit odarajzolni Edevis tükrébe, hisz ott ácsorgott az egész nagy família, akik soha nem lehettek vele. 
A kedvencem mind közül a Chamber of Secrets borító.

A könyvek gerincén, a Roxfort látható, ITT megnézhetitek ezt a képet is nagyban. 


4 megjegyzés:

  1. Na, erre a boxra én is szívesen lecsapnék, elképesztően gyönyörű!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? :) Nagyon szép, és tetszenek a jelenetválasztások is mindegyiknél, meg a boxon is.

      Törlés
  2. Hű, nagyon jól néznek ki! Köszi a linkeket, eddig még csak az elsőt láttam, nem tudtam hogy a többi is fent van már. :)

    És a box set! Ááááá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen :)) Én is először csak az első kettőre figyeltem fel, azokat nagyobb csinadratta övezte, a többi meg szép csendben bukkant elő, szinte egyszerre. :)

      Törlés