2017. december 18., hétfő

Téli romantika - a Book a Sloth decemberi doboza

Saját képek.
Egy kicsit vacilláltam rajta, hogy megrendeljem-e a Book a Sloth Club decemberi dobozát, aminek témája a Téli romantika volt, ugyanis tudvalevőleg nem vagyok nagyon oda a romantikus könyvekért, pláne a romantikus ya-kért. De végül nem tudtam ellenállni neki, hajtott a kíváncsiság is és nem akartam lemaradni valami jóról - a novemberi dobozban Funko Popos Harry Potter kulcstartók voltak ugyebár, és rágtam a kefét kicsit, hogy lemaradtam (tudom, vegyek egyet, ha annyira akarok :)).

A doboz pontosan és időben megérkezett, bár a postai értesítésekkel akadtak sajnos gondok (telefonszámok és emailcímek cserélődtek fel, de nem a Book a Sloth hibájából). 
Nagyon tetszett a mostani karácsonyi design, a mikulás sapkás, karácsonyfás lajhárral, és a nagyobb odafigyelés is a mintadobozhoz képest: a doboz külön nagy borítékba helyezve, a postai címke így nem károsítja meg a mintát, a tervezés letisztultabb, szebb. 

Lássuk a kicsomagolás képeit:

A doboz felnyitásakor piros lapocska fogadott, idézettel, hópehelymintákkal, és zöld selyempapír. :) A doboz tartalma a kártya hátoldalán volt. Pozitívum, hogy kidolgozottabb lett ez a leírás, nem csak egy összehajtott papír, hanem színes-fényes kártya, ugyanakkor sajnos volt ami kimaradt a felsorolásból, így hiányos a lista. 


A zöld-piros színhatás folytatódott ezzel a kis herceges felvarróval (lánykori neve folt :D). Hallottam, hogy ezt van, aki könyvjelzőnek nézte, ööö szerintem ez nem könyvjelző, ezt ruhára lehet felvarrni...
A kis herceget nagyon szeretem, ez az elem így nekem nagyon tetszett, és én fel is fogom varrni egy egyszínű pólóra vagy trikóra. :)


Tovább bontogatva a papírt előtűntek volna a könyvek, de ezúttal elrejtőztek egy zöld vászonszatyorba, amit könyvkupacon fekvő lajhárminta díszít. :) Nekem ez is nagyon tetszik, mindegy, hogy kisebb a szokásos táskáknál, pont könyvekhez való. :) Mindig van nálam könyv, és azt szeretem is védeni a táskában hordás szörnyű következményeitől (kosz, gyűrődés, szamárfülek stb.), kapóra jön. Így, hogy ebbe voltak rejtve a könyvek, nem lehetett rögtön látni, mit is kaptunk. 


A könyves szatyorka alatt lapult egy karácsonyi mintás zokni - az enyém karácsonyfás -, egy mogyorós forró csokis ital pálcika és két könyvjelző. A kritikám annyi talán, hogy ez a fa könyvjelző szerintem túl vaskos, én ilyeneket nem használok, illetve hogy hasonló elemekből több van megint (két könyvjelző). (De legalább nem képeslap! :D)


És íme, minden kicsomagolva. A két könyv Catherine Rider Csók New Yorkban és Róbert Katalin: Szelidíts meg! Előbbit el fogom olvasni, utóbbi magyarázatot ad a kis herceges-rókás vonulatra. A rókás könyvhöz tartozott még egy üzenet a szerzőtől egy lapon, és egy kis herceges képeslap, ami inkább egy nagyobbacska kép fényképpapíron. A Szelidíts meg!-et elajándékoztam engem nagyon nem érdekel ez a könyv. A szerző üzenete egyébként szerintem nem lett túl jól megcsinálva, olyan, mintha egy fénymásolat fénymásolata lenne, halovány. 



Ó, majd elfelejtettem, a Csók New Yorkban könyvhöz tartozott még egy kis fémdobozos, felmatricázott illatgyertya is, ott van a képen középen. :) 

A teljes Téli romantika doboz. :) 
Összességében jó összeállítás, örülök, hogy megrendeltem, szerzett néhány örömteli pillanatot a dobozka kibontása, a meglepetések felfedezése. A magyar szerzős KMK-s könyvnek nem örültem, de találtam neki jó gazdát, a többi tetszik, és a bolondos zokni, meg a kis herceg felvarró különösen aranyos. A doboz designért, a táskáért is pluszpont. :)))

Hamarosan lesz angol nyelvű doboza is a Book a Slothnak, egyetlen bánatom, hogy minden ott is young adult... :(

Nektek hogy tetszik a Téli romantika doboz? Rendeltetek januárit, a fantasy hősnők témában? :) 


Forrás.

11 megjegyzés:

  1. Én most kivételesen időben kaptam el a rendelést (és még pénzem is volt...), így megrendeltem a januárit. Kíváncsian várom, pedig általában nem szeretem a meglepetéseket :) A témája mindenesetre jobban vonz, mint a téli romantika.
    A januáriba is ígérnek ilyen pop figurát. Te arra befizettél?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most nincs is limit, és még mindig nyitva a rendelés, szóval nem is kellett annyira sietni. :) Még filózok, rendeljek-e... Igen, megint lesz valami Funko Pop, de tartok tőle, hogy a téma miatt valami szuperhősös lesz, azok nem vonzanak, csak a HP, vagy a Trónok harca.
      A téma engem is jobban vonz, csak ne YA lenne. :D

      Törlés
    2. Remélem, ha már fantasy hősnők, akkor Hermione vagy Daenerys lesz :) A könyvet majd meglátom. Legfeljebb játékot indítok rá :)

      Törlés
    3. Na, rájuk nem is gondoltam, nagyon a Marvel-univerzum ugrott be a figurák szempontjából. :)

      Törlés
  2. A könyvek miatt örülök, hogy végül nem kértem, nem érdekelne egyik sem. A kis meglepetések elég aranyosak, de engem mégsem győztek meg. Értem, hogy a Szelidíts meg miatt lett a kis herceg, de a téli romantika témához viszont szerintem nem illik. Valami karácsonyosabbat, téliesebbet vártam volna.

    De annak örülök, hogy neked bejött, mert az a lényeg. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk kicsit én is furcsállom a kis herceges vonulatot benne. Nem bánom, hogy megvettem, és tényleg nagy örömmel bontogattam ki és néztem a kis meglepetéseket. :) Ami nem tetszik, annak is találok gazdát. ;) A Csók New Yorkban meg szerintem jól fog esni a lelkemnek, elolvasom. :)

      Törlés
  3. Jó ötlet a szatyrot így felhasználni, lehet én is erre fogom majd. :)

    VálaszTörlés
  4. Látva így hónapról hónapra a dobozok tartalmát, tényleg nem bántam meg, hogy nem rendeltem egyet sem. Nem tévedtem, hogy nem nekem valóak. Egyik könyv sem az én stílusom, én ezekkel nem tudnék mit kezdeni. Az apróságok között vannak aranyos dolgok, de azért nem fogok egy komplett dobozt megrendelni, az ilyesmit ha akarom, megveszem külön, és egyik sem olyan darab, ami miatt fájna a szívem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is jól érezted elsőre, hogy nem a te világod. :) De örülök, ha segítettem megerősíteni ezt. ;) Esetleg ajándéknak jó lehet még attól függetlenül, hogy neked nem annyira jön be. :)

      Törlés
    2. Az a baj, hogy nem tudom előre milyen könyvek lesznek benne, plusz sajnos nem sok mindenkinek tudok könyvet ajándékozni, a többi része pedig tényleg nem izgat. Szóval ha már könyvet akarok adni, akkor inkább kiválasztok egyet, nem vállalom be a bizonytalant. De nem baj, jól van ez így, nem lehet és nem is kell mindenki igényeit kielégíteni, de jók voltak a megérzéseim, hogy nem én vagyok a célközönség. :)

      Törlés