2015. február 4., szerda

Louise Walters játék eredményhirdetés!

Tegnap éjfélig lehetett válaszolni a kérdésekre a Louise Walters: Levelek a bőröndből című könyvéért folyó nyereményjátékban. Köszönöm a rengeteg megfejtést, 79-en jelentkeztetek a játékra, ami egy elképesztően nagy szám! :) Külön köszönöm azoknak, akik írtak pár sort a választott várólistás könyvvel, vagy akár a bloggal, más könyvekkel kapcsolatban is. És persze köszönjük az Athenaeumnak és Louise Waltersnek, hogy lehetővé tették a játékot! :) 

Sajnos néhány rossz válasz is érkezett, így összesen végül 75 emberből sorsoltam a random.org segítségével - a nevek cetlire írását  és a kézi sorsolást elvetettem, amikor csak nőtt és nőtt a megfejtők száma - és ez alapján a 41. nyert az emailek sorában, aki nem más mint: 



KOPA ÁGI


GRATULÁLOK! Kérlek írd meg nekem emailben a címed, és elpostázom a nyereménykönyvet! 


A helyes válaszok egyébként: 
1. Mrs. Sinclair's Suitcase (Levelek a bőröndből poszt/google)
2. Jessica Brockmole: Levelek Skye szigetéről (Levelek a bőröndből poszt/levélregény címke)
3. A várólista csökkentős lista >itt< található (de van vcs cimke, vagy vcs ikon a jobb sávban), erről bármelyik könyv jó volt.

A rossz válaszok megleptek, mert azt hittem, nagyon egyszerű a feladvány, főleg a Skye szigete nem ment, ott kaptam Daniel Glattauertől kezdve Ruth Ozekin át Szilvási Lajosig és a Zombiháborúig mindenféle választ. Illetve a várólista csökkentésből is bekerültek számomra teljesen ismeretlen könyvek, vagy a sima várólistám random darabjai. :) 

Köszönöm az érdeklődést, részvételt, remélem jót játszottatok, és gratulálok még egyszer a nyertesnek, jó olvasást kívánok! :) 


A képek illusztrációk, forrás

6 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyertesnek! :) Előbb-utóbb tuti elolvasom ezt a könyvet.
    Vicces válaszokat kaptál :D Nekem egyből a Skye ugrott be, meg se néztem, hogy olvastad-e, úgy emlékeztem, igen :) Amúgy ha van olyan jó ez a könyv, mint a Skye, akkor szupi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hirtelen azt olvastam, hogy a nyerteseknek gratulálsz, hú mondom, valamit elrontottam. :D
      Nekem a Skye egy picivel magasabb ponttal végzett azért, de nagyon hasonló a Levelek... is. :) Szerintem tetszene neked is. :)

      Törlés
  2. Én is gratulálok a nyertesnek! Pöpec kis játék volt, remélem lesz még sok ilyen! :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok én is a kisorsolt szerencsésnek! :)
    De jót mosolyogtam a többi válaszon. Pedig a Skye egyértelmű volt szerintem :) És köszönöm a játék lehetőségét! :D

    VálaszTörlés
  4. Grat a nyertesnek és a könyvet továbbra is szemmel fogom tartani, hogy amennyiben belebotlok, akkor ne hagyjam ott sehol :)

    VálaszTörlés