2013. február 11., hétfő

Januári zárás

Elég random módon szoktam írkálni a vásárlásaimról, új könyvekről. Hol egyenként mutogatok valami szépséget, hol halomban, hol pedig kimarad egy adag.
Így most inkább összeszedtem egy csokorba a januári zsákmányt, és többekhez hasonlóan megpróbálok egy-egy havi zárást gyártani majd. Természetesen máris majd'félhavi csúszással... :)

Az idei év első szerzeménye a Soulless manga második része volt, amit már el is olvastam :)


Januári, Nitával való találkozásom súlyos többrendbeli könyvesboltjárással, és bizony könyvvásárlással is zárult. :) Megvettem a Calderon című friss megjelenésű könyvet, akinek szerzője magyar, a megtévesztő On Sai név ellenére. Egy antikváriumban szaporítottam a beszerzések számát a Hajnali alkony című könyvvel (Chris Bohjalian), ami az otthonszülés problémáját dolgozza fel, és már régóta érdekel. Valamint Nita is meglepett egy csodás gyöngyszemmel: Gaura Ágnes Vámpírok múzsája című könyvével, amiről szintén csupa pozitívat hallottam eddig (és már megjelent a második kötete is, az Átkozott balszerencse). A találka egyébként a könyveken kívül is nagyon gyümölcsöző volt, megbeszéltük a fél életünket és nagyon jól éreztük magunkat! :)

A következő szerzemény Soma könyve, a Tiszta szex, mert hát mondjuk ki, kíváncsi vagyok mi újat tud mondani a témában egy ilyen, az életet nagyon intenzíven megélő nő :) A könyvet Joeytól vettem.

Tavalyról hiányoltam a cseréket, most viszont már rögtön év elején befigyelt egy, a Pusziboltot (Cserna-Szabó András) kaptam meg Judytól egy Artemis Fowl könyvemért cserébe.

Végül egy ajándék is csurrant-cseppent, Apukáméktól kaptam Jodi Picoult-tól a Lone Wolfot. :)


Mérleg januárban: 7 könyv :)
1 csere, 2 ajándék, 2 teljes árú és 2 olcsó vásárlás. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése