2018. május 21., hétfő

Book a Sloth Club unboxing - májusi felnőtt doboz

Saját fotók.
Utoljára a januári, Fantasy hősnők dobozt rendeltem meg a Book a Sloth-tól, és mivel akkor kissé csalódott voltam, úgy döntöttem kivárok, és tartok egy kis szünetet. Azóta nagy-nagy változások történtek a Book a Sloth háza táján, és ahogy a többiek posztjaiból láttam, a dobozok tartalma egyre ígéretesebb lett, az ajándékok hónapról hónapra érdekesebbek és minőségibbek voltak a korábbinál. Ráadásul már van "felnőtt doboz" is, nem csak young adultok, és ez is egy nagy vonzerő volt. 

Az infókat összegezve úgy láttam, a pozitív irányba billen a mérleg nyelve, és megérdemlek egy kis könyves meglepetést, úgyhogy mi baj történhet felkiáltással megrendeltem a májusi felnőtt dobozt. Lássuk mi is az, ami miatt mégis kissé csalódott vagyok, bár leginkább csak olyan sírva röhögősen. :"D 


Dobozbontogatás.
Most már tényleg egy másfajta lajhár nézett velem lajhár-szemet, a megújult, fiókos rendszerű dobozról. Tetszik az új dizájn, és az is, hogy sokkal színesebb. Jó döntés volt változtatni. :) 

A dobozom gyakorlatilag nélkülem is elkezdte magát kibontani, ahogy cipeltem ugyanis magammal, rögtön kihullott belőle az ismertető kártya, én meg próbáltam nem rálesni, hogy vakon nyúlka-piszkálhassam meg a meglepi-szerzeményemet. ;) Csak annyit láttam, hogy "Disztópia" és hogy a papír minősége és a tipográfia is sokkal jobb lett, látszik, hogy több odafigyeléssel készülnek már a dobozokba szánt papír-alapú dolgok. 

Édesség! :D Aminek azóta már se híre se hamva - bár segítséggel fogyott el. ;) A barna dobozka pedig, amit mindenhol emlegettek a BSC-sek, valóban egy szuperjó ajándékot rejtett, még sokkal jobbat, mint amit első blikkre gondoltam... A book lamp feliratból ugyanis csak egy szokásos, csíptetős könyvlámpácskára asszociáltam, pedig tényleg egy másfajta, különleges és igényes  kivitelezésű lámpa lapult benne, könyvalakú,  valódi lapokkal. Kinyitva több színben világít, és USB-n keresztül tölthető. 


A kis kellemetlen meglepetés ez után érkezett, a könyvlámpa és a Cadbury keksz alatt ugyanis a könyv nem volt más, mint Naomi Aldermantól A hatalom..... XD 

Ezzel egyébként természetesen semmi baj nincsen, sőt, szerintem abszolút tökéletes választás a felnőtt dobozba, a disztópia témához. Friss is, szép is, keresett könyv is. Az más kérdés, hogy nekem ez már duplikát, és hogy sajnos nem is kedveltem. 
Talán még azért lehetne kritikával illetni a választást, mert erre a kötetre mindenki annyira rárepült, hogy valószínűleg a legtöbb könyvesblogger és könyvmoly otthonába már a könvyfesztiválkor bekerült. 
A doboz teljes tartalma.
A könyvhöz természetesen járt még a hozzá illő könyvjelző, és a 21. Század Kiadótól egy párnahuzat "minden könyvvel új kaland kezdődik" felirattal, amit elegendő vásárlás esetén a könyvfesztiválon is meg lehetett szerezni. Nekem ehhez nincs megfelelő méretű párnám, de majd lehet beszerzek egyet az Ikeában. 
Ezeken kívül a további apró ajándékok: egy jegyzetfüzet (Wilko), egy zsebtükör So many books, so little time felirattal (Fable and black), 3 db pici mágneses könyvjelző (Lucky - nekem a pandás a favorit), és egy horgolt lajhárka (Nagyné Petrenkó Lea). 
A jegyzetfüzetből láttam egy másik, pillangós változatot is, és kissé elirigyeltem, bár szó mi szó, ez a madaras is szép, és belül is mintásak a lapjai. :) A horgolt lajhárra még jó lenne egy karika is, és akkor rögtön kulcstartó. 

Az apróságok.

Egészében véve elégedett vagyok a doboz tartalmával, és csak dicsérni tudom a változásokat a dizájn és az összeállítás szempontjából is. Igazán jó irányba halad a BSC csapat. ;) 

Be akartam harangozni a júniusi dobozokat is (plusz van Victoria Schwabos tematikus doboz is) de már most elfogytak, szóval inkább azt ajánlom, kövessétek facebookon a Book a Sloth Clubot! 

Vásárolni pedig >ITT<  lehet.



 Lajhárka segített nekem papírt tartani, meg könyvlapokat bűvölni. :D ;) 

Nektek hogy tetszenek a mostani dobozok? 

4 megjegyzés:

  1. Wow most kezd megjönni a kedvem a BASC dobozokhoz tényleg egyre ígéretesebbek a meglepik, még pár hónap és én is rendelek egyet ;)
    Bocsi, de sírva röhögtem már amikor írtad hogy disztópia és csalódott voltál annyira sejtettem hogy a Hatalom lesz a könyv :D amúgy azt tényleg nem tartom jó ötletnek hogy egy ennyire sztárolt könyvet raktak bele, jó eséllyel így nagyon sokan duplázták :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nahát, örülök! :) Ez a csomag neked is tetszett volna szerintem is. :)
      Jaj, hát ez az én balszerencsém most... :D
      Mondjuk abból a szempontból tök jó választás, hogy tényleg friss, érdekes, felkapott. :)

      Törlés
  2. Bocsánat, de annyira nevettem, mikor megláttam, hogy ezt a dobozt vetted meg, amiben A hatalom van. :D
    Aranyosak ezek a dobozok, vannak benne jó dolgok, de én a többségét még mindig gyerekesnek érzem. Azért a keksz és a lámpa jöhetne a dobozból. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Legszebb öröm a káröröm. :D :D Nagyon ki akart tolni velem a sors. ;)
      Szerintem egyre jobbak a dobozok, és a felnőtt dobozban nem találtam amúgy most kivetnivalót, azon túl, hogy nekem a könyv no-no.

      Törlés