2012. szeptember 7., péntek

Költözés, érkezés


Isten hozott mindenkit az új blogon!

Ez itt a pupillaolvas.freeblog.hu új verziója. A költözés oka, hogy a freeblog szerver kezd jó ideje megbízhatatlanná válni, a statisztika követhetetlen, és persze hogy a netes molyoló bagázs jó része már itt leledzik blogspoton. A végső lökést a költözésemhez Lobo adta meg, aki miatt annak idején elkezdtem blogolni, amikoris ma bejelentette, hogy bizony ő is vált a megszokott helyről.

Egyenlőre így nézünk ki. Sokak szerint a blogger kezelése könnyebb, mint a freeblogé volt, de ez számomra nem jelent semmit, ugyanis a freeblogon se nyúltam szinte semmihez talán egy óra hozzáadását és a linklista szerkesztését leszámítva, és egy pillangós gyári sablonnal vittem végig több mint 3 évet. (Biztos untátok is néha, bár volt aki azt mondta, az a sablon hozzámnőtt. :)) 

Nem tudom mennyi bejegyzést fogok áthozni, meglátjuk. Ami biztos, hogy ha érdekelnek a régebbi bejegyzéseim, megtaláljátok őket a pupillaolvas.freeblog.hu-n. 
A blog a régi szellemben folytatódik tovább, külsőségekben várhatók csak változások (amennyiben valamit sikerül csinálnom...).

Update: Kísérletezem a sablonokkal és főleg a hátterekkel és színekkel. Minden kritikát szívesen fogadok. :)
A bejegyzések áthozatalát elkezdtem, ezeket visszadátumozva találjátok majd meg ez alatt/előtt a bejegyzés előtt. Az idei könyves posztok mindenképp költöznek. 


9 megjegyzés:

  1. Hát kérlek alássan légy üdvöz a blogspoton :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, drága Nokedli :) Végre van itt is komment! :)

      Törlés
    2. Írjak 50 kommentet "Szia PuPi!" szöveggel? :)

      Törlés
    3. Inkább ne! De ha írsz, akkor megünnepeljük az 50.-et! :)

      Törlés
  2. Alap, hogy itt is olvaslak :P Üdv a blogpostosok között (igen, igen én vagyok az a lány aki sosem tudom leírni azt hogy blogspot helyesen :D) :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi zakkant! :)) Nekem is "beletörik" néha a klaviatúrám :D

      Törlés
  3. Drága Egyetlen Pupillám, Téged meg isten hozott az új helyen. Meglátod, amint kicsit kiismered, szívedbe zárod a kisfickót! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága barátosném, MiaMona, köszönöm szépen! :) Már meg is szoktam, és tudom hogy te nem szimpatizálsz a mostani kinézettel, de most ebben végre kezdem magam otthonosan érezni, úgyhogy egy darabig ez lesz :))
      Ééés, kikérem magamnak, az én blogspotom lány, nem kisfickó! ;)))

      Törlés