2024. július 3., szerda

15 éves a blog!

Örömmel és nem titkolt büszkeséggel jelentem be, hogy a mai napon TIZENÖT ÉVES lett a PUPILLA OLVAS! 2009. július 3-án délután született meg az első bejegyzés, igaz, akkor még a jó öreg freeblogon. 

A hagyományokhoz híven rögzítek egy kis statisztikát, mert ez máshol nem marad meg: ezzel a poszttal együtt 1.337 bejegyzés található a blogon, csaknem 10.000  komment, és van 118 feliratkozott olvasó is. A látogatottsági számláló 727.286-on áll.

Sokan kezdtük együtt, körülbelül egy időben a blogolást, pl. Dóri is. Sajnos nekem nincs most időm összerakni hozzá hasonló posztsorozatot, de ő évenként is értékelte, összegezte most újra az elmúlt 15 évét, lessétek meg! :) Szinte hihetetlen, de már annak is csaknem 10 éve, hogy többen személyesen is ismerjük egymást a blogger körből, és szuper barátságok, igazi kapcsolatok alakultak ki a netes irkafirkáláson túl. :)

Köszönöm, hogy ellátogattok hozzám, böngésztek, olvastok és kommenteltek! Igyekszem továbbra is minél többet írni könyvekről és könyves élményekről, tartsatok velem a következő 15 évben is! :D

Boldog 15. szülinapot blog! :) 

Forrás.


8 megjegyzés:

  1. Gratulálok a blog születésnapjához!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon boldog blogszülinapot és még sokat!
    Örülök, hogy az élet kihívásai mellett sem adtad fel a blogot! Büszke is lehetsz <3
    Köezi a linkelést!

    VálaszTörlés
  3. Boldog Blogfordulót és még sok jó olvasmányt, meg irományt kívánok! A végtelenbe és tovább! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, kedves múzsám! :)) A végtelenbe és tovább! :)

      Törlés
  4. Boldog blogszülinapot, és még sokszor 15 évet. :) Ha rajtam múlik, itt leszek, és olvaslak.

    VálaszTörlés