2014. április 3., csütörtök

Hová tűntél, Március?

A Hová tűntél, Bernadette? jár a fejemben - még mindig/már megint, de most nem erről lesz szó (bár egy újraolvasás érik, ezúttal angolul... :))

A március úgy szállt el, mintha nem is lett volna... Mégis sikerült négy könyvet beszerezni ezalatt a röpke négy hét alatt. Ebből egy magyar nyelvű, és három angol, igen-igen, megrohantam ugyanis a Bookdepositoryt, mert jött 10%-os kupon, és aztán galád módon 24h sales volt 50-60% kedvezményekkel... Ez utóbbiban csaptam le a The House Without Mirrors című könyvecskére, aminek a címe-külseje is rögtön megfogott (Bookdepo árverésen ez kell hogy döntsön!), és a sztori is nagyon érdekesnek ígérkezik. 
A The Cuckoo's Calling úgy gondoltam kötelező beszerzés, hisz Rowling, és már alig vártam a paperbacket belőle. Jó hír azoknak akik nem tudják, vagy nem akarják eredeti nyelven olvasni, hogy érkezik április 17-ére, Kakukkszó címmel, és az eredeti borítótervet megtartva a Gabo Kiadótól. :) 
Lett még egy The Near Witchem is, Victoria Schwabtól, aki az Archívum óta nagy kedvenc. Az egy szem magyar kötet pedig Rachel Ward Nem enged a mélysége, kedvezményesen. 

Márciusi mérleg: 4 könyv, mind vásárolt, de mind valamennyi kedvezménnyel ranging from 10 to 60% :) 
Évi skála: eddig csak 9 könyv :) De jön még Pupillára Könyvfeszt... :) 

Kattintásra megnő
A többiek bűnözései: Amadea, Theodora, Nima, Pöfi, Katacita, Zakkant, Nita.

14 megjegyzés:

  1. Amikor a Gabo kirakta ápr 1-jén a facebook oldalára, hogy jön a Kakukkszó, biztos voltam benne, hogy áprilisi tréfa :) Na de mivel nem, tuti be fogom szerezni.
    Az a tükrös könyv nagyon tetszik, annyira szép a borítója!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, lehetett volna áprilisi tréfa is, de elég csúf tréfa lett volna. :)
      A tükrösre én is kíváncsi vagyok már! Vannak benne illusztrációk is, nagyon szép könyv, majd ha lesz róla poszt, mutatok a belsejéből is képet. :)

      Törlés
  2. A Kakukkszóra kíváncsi vagyok, és a két angol nyelvűre is - érdekesnek tűnnek :)) (Köszi a linkelést, én is rászokom most majd :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nehogy kötelezőnek érezd a linkelést :D csak megszokás már, úgyis mindig végignézem a beszerzős posztjaitokat (is) :)))
      A Kakukkszónak úgy látom lesz keletje! :)

      Törlés
  3. Én is gyúrok a Kakukkszóra :)))) Nagyon szép a borítója! Viszont megakadt a szemem a Near Witch-en is. Remélem, hogy ez később jön magyarul is. Erről esetleg tudsz valamit? Elolvastam a fülszöveget és nagyon érdekesnek tűnt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kakukkszóra fel! :)
      A Near Witch is biztos nagyon jó lesz, remélem kiadják magyarul is, de nem tudok róla egyelőre. Alig várom hogy olvassam őket :))

      Törlés
  4. Szépek és ígéretesek, várom majd a kedvcsináló bejegyzéseidet róluk! :)

    VálaszTörlés
  5. Jééééé, most látom csak mennyire passzolunk, nézd már, ugyanúgy profilból pillecsókot küldünk :))))

    VálaszTörlés
  6. Akarom mondani pillét csókolunk. Az jobban hangzik :) :D

    VálaszTörlés
  7. bakker, nekem miért nem jött 10% kupon? és könyvjelzőt sem kaptam legutóbb. morc-morc. csinálok új reget :D

    hát én biza elcsíptem egy európás akciót rendesen, nem is írnék ilyen önvallomást, és ráadásul azóta is könyvtárit olvasok, az zöldebb :D

    VálaszTörlés
  8. Ó, az a könyv engem is "kísért", de nem bánom. :) Mindegyik könyv érdekesnek tűnik, de legjobban Rowling könyve érdekel és a tükrös.

    VálaszTörlés
  9. Zerge, nekem most baráton kerestül jött a 10% kupon (spread the love akció, ami szokott néha lenni, de nem tudom, nekem nem jött, hogy én is küldjek, szóval kicsit számomra is rejtély. Könyvjelzőt összevissza küldenek... sokáig én se kaptam, nem is tudtam, hogy szokott lenni, aztán Titti küldött nekem egyet vigaszul, mert mostohán bánt velem a bookdepo, és ezzel visszaállt az univerzum rendje, azóta nekem is küldenek XD

    Horsegirl, bizony, Bernadette nem múlik el nyomtalanul :) :)

    VálaszTörlés
  10. Ahha. Új reg kell, mondom én. Majd küldenek =) amikor nem volt senki ismerős, akit érdekelt, a saját másik emailcmeimet adtam meg nekik, azt' jó lett nekem, biztos megérezték :D

    VálaszTörlés
  11. Próbáld meg, aztán számolj be :D (ajaj, ahhoz rendelni is muszáj lesz!!! :)

    VálaszTörlés