Oldalak

2014. június 20., péntek

Az év borítója

Teljesen mindegy, mennyi van még vissza az idei évből, én ma megláttam az Agavés Déli Végek trilógia harmadik részének borítóját, és azonnal szerelembe estem... *-*
Íme a Fantomfény

Kattintásra megnő

Fülszöveg (spoileres lehet azoknak, akik nem ismerik a sztorit!): "Az X Térség támadásba lendült, és felemésztette a kutatására létrehozott ügynökséget, a Déli Végeket. Van, aki ott rekedt, de még dolga van odabent. Van, aki visszatér, és van, aki hazatér oda. Van, aki még mindig válaszokat keres, míg mások csak a túlélésre játszanak. Van, aki még harcol az ismeretlennel, és van olyan is, aki már csak megismerni szeretné, ha meg nem is értheti.
Az X Térség pedig felfedi történetét és titkait, de azok jelentősége és következményei talán még mélyebbek és ijesztőbbek az eddigi bizonytalanságnál. Mert hatással vannak az egész világra – már ha létezik még az eddigi világ, és érdemes egyáltalán félteni azt.
Az X Térségben lévőknek pedig személyes szinten is meg kell találniuk a választ: létezik-e még korábbi énjük, és érdemes-e harcolni érte, vagy jobb elfogadni a változást? 

Jeff VanderMeer Déli Végek trilógiájának befejező kötete zseniális ötvözete és betetőzése az első két résznek. A cselekményszövés és az elbeszélés különleges módja még hatásosabbá teszi ezt a mesteri, hátborzongató, elgondolkodtató és izgalmas regényt, ami messze túlmutat a sci-fi határain."

A könyv 2014. szeptember 2-án érkezik!

Déli Végek posztok: Expedíció, Kontroll 

4 megjegyzés:

  1. Mondjuk én nem olvastam az előző köteteket, de eddig egyik borítója se tetszett ezeknek a könyveknek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aaa, mindenki úgy utálja őket, nekem meg exponenciálisan nőtt a tetszési index az első óta :D

      Törlés
  2. Van ebben a bagolyban valami macskás :D Amúgy ez már nekem is tetszik, az előző kettővel sem volt bajom, de semmi különösnek nem láttam őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg :) :) Gonosz macskás :D
      Az X-es is lehetett volna valami állat, de akkor még el voltunk foglalva azzal, hogy wúúú, kivágott a borító. Nekem egyben tetszik az egész, de ez a favorit :)

      Törlés